Den kommende teater sæson og det manglende morskabsteater på Frederiksberg.

ABC Teatret med teaterdirektør Preben Kaas.

Foto: Billed-Bladet Nostalgi.

 

Af Michael Larsen

Den 12. juli 2018.

 

Det er sommer, og lokalteatrene på Frederiksberg har afsløret den kommende teater sæson som på den ene måde tegner lyst, men morskabs teateret mangler i den grad på Frederiksberg. Aveny byder på Skam 2 som er en ungdoms forestilling efter den norske tv- serie. Betty Nansen Teateret og Edison byder på hele 7 forestillinger af forskellige art. Der er bl.a. Kat på et varmt bliktag, og kunsten at være lykkelig. Det ny teater spiller the phantom of the opera ( En forestilling som sidst den spillede, fik 6 stjerner af mig ). Men, men, men, vi mangler i den grad et morskabsteater efter det gamle ABC teater bliv revet ned. Efterfølgende kom Privat Teateret og efter det lukkede, så har det skottet på et morskabes teater. Hvis Frederiksberg Allé skal leve op til at blive en tatergade igen, ja så mangler der i den grad et morskabsteater som det daværende ABC Teater. Et sted kunne være Aveny ? I sommerperioden med revy m.v. som en start. Men elleres så byder de Frederiksbergske teatre på lidt af hvert i den kommende sæson.

Det er sidste gang Anja viser smart tøj i Frederiksberg Tidende.

Anja i selskabskjole og et sort sæt, bestående af en sort overdel/bluse og en sort nederdel.

Foto. Anja.

 

Af Frits Degner

Den 7. juli 2018.

 

Vores modeskribent Anja viser her en smart selskabskjole samt et sort sæt bestående af en sort nederdel samt sort bluse. Begge dele kan bruges til fest og farver.

Anja har en bred erfaring med tøj, både til hverdag og til festlige lejligheder.

 

 

Vores Modeskribent Anja har fået nye udfordringer i hverdagen, så vi på Frederiksberg Tidende takker Anja for et godt og konstruktivt samarbejde, og ønsker Anja alt mulig held og lykke fremover.

 

 

Kæmpe succes for 4. gang med Hit House på Frederiksberg Runddel

Sir Henry & His Butlers

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Frits Degner

den 30. september 2017

 

Den 3. september 2017 fra klokken 14.00 til 18.00 på Frederiksberg Runddel var der vild gang i den med den gode 60er rock/pop. Der var så mange mennesker som øjet rækker i alle aldre, unge og os der er ”lidt ældre”. Folk stod helt ind i Frederiksberg Have, da der ikke var plads på runddelen. Det siger lidt om hvor populær hit House på Frederiksberg Runddel er.

Borgmester Jørgen Glenthøj bød velkommen og Jørgen de Mylius gjorde det fremragende som konferencier, da han skulle præsentere de forskellige grupper. Der var bl.a. Sir Henry & His Butlers, Red Squares og de helt unge Esben & Beautiful Addiction. Til slut sluttede Keld Heick & The Dreamers. Publikum var vilde med musikken fra dengang ”far var dreng”. Der blev danset og sunget med, så det var en fornøjelse. Jo de kan skam endnu de ”gamle” drenge, som de kunne dengang for 53 år siden, i hit House på Frederiksberg Allé 102.

Det var en herlig eftermiddag fyldt med herlig 60er musik. Vi glæder os til næste år ved samme tid.

 

Anja i sommerkjole

Anja i sommerdress. Købt hos Buch og Creme Fraiche.

 

Af Frits Degner

Den 1. juni 2017.

 

Anja bliver Frederiksberg Tidendes nye modeskribent. Anja køber tit tøj i Frederiksberg Centret og Buch er hendes favorit butik.

Anja har en bred erfaring med tøj, både til hverdag og til festlige lejligheder....

Vores Modeskribent viser her sommertøj. Det er blonde shorts. De er fra Buch/Zanca & Sonne. Blusen fra Creme Fraiche... Men begge dele fra sidste år. Tøjet kan købe på udsalg nu i ovennævnte forretninger.

Frederiksberg Tidende byder Anja velkommen.

 

 

Den Danske Strygekvartets nye koncertserie.

Den Danske Strygekvartet.

Foto Caroline Bittencourt.

 

Den Danske Strygekvartets nye koncertserie åbnes med internationale stjerner og håndbrygget øl

 

Den 7. oktober kl 19.30 åbner Den Danske Strygekvartet sin nye koncertserie, Series of Four i Konservatoriets Koncertsal. Til koncertseriens første koncert vil man kunne opleve musik af Beethoven, Mendelssohn og Turnage fremført af de to britiske stjernemusikere Lawrence Power (bratsch) og Simon Crawford-Phillips (klaver) i sammenspil med Den Danske Strygekvartet. 

Series of Four er et nyt tiltag i det københavnske musikliv. Koncertserien er skabt af Den Danske Strygekvartet i forlængelse af den årlige DSQ Festival, som kvartetten har arrangeret i mere end ti år. Ambitionsniveauet er højt, og visionen er, at blandingen af tilrejsende musikalske verdensstjerner, en stærk musikalsk kuratering og en til lejligheden håndbrygget kvartet-øl vil cementere Københavns position som Nordens kammermusikhovedstad. 

Navnet Series of Four hentyder til koncertseriens fire årlige koncerter, til årstiderne, til den perfekte firstemmige akkord og de tilrejsende stjernemusikere, som kommer fra alle verdenshjørner. Men mest af alt er navnet inspireret af strygekvartetten som ensemble: I en strygekvartet er det muligt at skabe et samlet udtryk, selv om ensemblet består af fire stærke og unikke personligheder.

Rune Tonsgaard Sørensen fra Den Danske Strygekvartet udtaler:

”Med 'Series of Four' vil vi cementere Københavns position som Nordens kammermusikhovedstad. Men vi vil mere end blot fundraise og invitere et par store kanoner til byen. Denne koncertserie går vi til på en ny måde; vi vil ramme bredt men uden at give køb på kvaliteten”. Vi er fire nysgerrige drenge, vi elsker at lege med musikken og rammerne. Og vi er overbeviste om, at man sagtens kan lege med alvorlige størrelser som Beethoven og koncertserier. Faktisk tror vi at det er en fordel!

 

http://www.seriesoffour.dk/

Køb billetter hos www.billetlugen.dk

 

Anne Marie Bush aktiviteter!

Anne Marie Bush.

Foto: Eric Klitgård

 
 
 
 
Frederiksberg Tidende har modtaget denne annonce fra Anne Marie Bush.
 
 
 
 
 
 
 
Anne Marie Bush har lige udgivet sin 3.og sidste EP i UnZipped Trilogien, UnZipped Remix, som får rigtig fine anmeldelser i udlandet, og har kraftig spin på de fleste europæiske radio stationer samt 61.000+ spins på Spotify (https://open.spotify.com/artist/6Zfp6P0QHUQAdfnPiNzk9u)
 
 
 
 
Anne Marie’s nye selv producerede video “Feel U” er ligeledes godt modtaget, og har indtil videre knap 40.000 views på YouTube: https://youtu.be/tILtECMIsmY
 
Derforuden har Anne Marie Bush premiere på et helt nyt live solo show på Restaurant Marina Furesøbad Værløse d. 7/8, “Dinner & Dance”, fra kl. 18-23, som kører året ud hver d. 1.søndag i hver md.
 
Består af 4 sæt af hver 45 min med et meget stort omfattende repertoire indeholdende de helt store crooner diva jazz soul funky Motown disco hits fra 60erne, 70erne, 80erne op til nu, mixed med egne originale singler.
 
Der er linet op både til skøn dinner hygge samt funky rå power på dansegulvet. Fri Entre’, bord reservation en fordel: Marina-En.dk, tlf. 7030 0708

 

Med venlig hilsen

Anne Marie Bush 

Interview med sanger/musiker Anne Marie Bush den 27. maj 2016.

Sanger/musiker Anne Marie Bush.

(Frisør Karisma) Frederiksberg.

Foto: Eric Klitgård

 

Af Frits Degner

 

Anne Marie Bush er en engageret, seriøs sanger, sangskriver og musiker.

Frederiksberg Tidendes Frits Degner interviewer sanger og musiker Anne Marie Bush, mødestedet er en af Frederiksbergs hyggeligste restauranter Allégade 10.  Anne Marie er en engageret, seriøs, høflig, sprudlende, frisk og sjov person, og er nem at tale med. Anne Marie har lige været aktuel på Frederiksberg Rådhus, hvor hun optrådte som solist sammen med Forsvarets Harmoniorkester på 45 mand, under ledelse af Mike Cholewa med stor succes. Repertoiret var de helt store klassikere fra Liza Minelli, Marilyn Monroe, Filmen Cassablanca, Daimi, Aretha Franklin, Vera Lynn og Adele.

Anne Marie er født og opvokset i Silkeborg og som 10 årig startede hun med at spille blokfløjte. Anne Marie skrev sin første sang som 13 årig på guitar, - derefter udviklede hun sit klaver og guitar spil på Musik Sproglig Gymnasium i Silkeborg, og efterfølgende blev Anne Marie uddannet som sang- og musik pædagog på Rytmisk Center, i Silkeborg (Rytmisk Musik Konservatorium) hvor sang og sammenspil var hendes hovedfag. Anne Marie blev meget etnisk engageret på konservatoriet, som en forlængelse af hendes store passion for cubansk, afrikansk og jazz-dance, som hun havde danset igennem mange år i Århus på diverse kurser. Nogle af Anne Marie’s musik- og danselærere var Lars Lilholt, Leif Falck, Peter Seebach, Astrid Elbæk, Martha Mendoso og Jette Torp. Efterfølgende flyttede Anne Marie til København og boede i nogle år inden hun tog springet til Hollywood.

Otte år i USA.

Anne Marie og hendes mand havde et projekt, som de skulle introducere i USA, og de blev i Californien i 8 år. Projektet omhandlede en mikro-chip til beskyttelse af elektromagnetiske felter, der blandt andet findes omkring el-master, mobil-telefoner, mikrobølgeovne, hårtørere m.m.,  der er farlige på grund af udstrålingen. Anne Marie etablerede en hel del kontakter i forbindelse med sit lange ophold i Los Angeles, bl.a. med Michael Jacksons kapelmester, Britney Spears, Narada Walden, Bill Champlin, Robert Palmer, Aaron Carter og andre af de helt store i branchen. Anne Marie fik blandt andet placeret en af sine singler ”Feel U” i en Amerikansk film med Helen Hunt, der hed Every Day. Singlen ”Feel U” udsendes nu d. 24. juni 2016 i Club Remix version, og udsendes desuden på video om 2 uger.

Anne Marie vil d. 24. juni 2016 udgive 3. del af sin UnZipped Trilogi, ”UnZipped Remix”, i forlængelse af udgivelserne af ”UnZipped RnB”, og ”UnZipped Club”, der alle er tilgængelige på iTunes, Spotify mv.

Anne Marie Bush musiksmag.     

Anne Marie lytter bl.a. til: Aretha Franklin, Ray Charles, Stevie Wonder, Prince, Whitney Houston, Mariah Carey, Tori Kelly,  Mø, Coldplay, Adelle, Ed Sheeran, Sam Smith, John Mayer, Carrie Underwood og mange andre . Hun er også til jazz, soul, de gamle jazz legender, samt de helt nye spændende kunstnere. Pop kan også finde hendes hjerte og de danske populære sange. Anne Marie henter sin musikalske inspiration alle steder fra, blandt andet på hendes rejser.

Koncerter.

Anne Marie optræder både som solist og med sit soul-band. De sidste koncerter med eget originalt materiale var på Café Sommersko og på Café Dan Turell. Koncerterne trak fulde huse. Anne Marie har nok at rive i både i studiet og koncertmæssigt. Anne Marie producerer desuden sine egne videos og de kan alle ses på YouTube og Vevo.

Anne Marie Bush har et meget bredt repertoire.

Når Anne Marie er ude at optræde har hun et meget bredt repertoire,  bl.a. indenfor jazz, soul, RnB, motown, evergreens, disco, swing, pop og hendes egne originale sange - alt efter hvem hun skal optræde for. Anne Marie komponerer selv og synger/spiller også andre komponisters numre. Anne Marie er noget af en musikalsk multikunstner med eget plade studio og video redigerings studio. Anne Marie er en fighter, der med sin Jyske stædighed, klare fokus, store passion og stærke drive oftest når sine mål.

CD udgivelser.

Anne Marie’s musik kan købes på iTunes, og streames på de fleste digitale platforme, blandt andet Spotify., og samtlige video’s findes på YouTube og Vevo. Der udgives ligeledes snart fysiske CD’s som kan købes ved Anne Marie’s koncerter.

Fremtiden.

Anne Marie har en meget bred og alsidig musik smag, og har flere forskellige projekter linet op, som vi vil komme til at høre meget mere til. Anne Marie vil blandt andet i nærmeste fremtid indspille 10 ”standard sange” fra The American Song Book, i helt nye fortolkninger.

Leve af musik?

Nu er Anne Marie en kunstner der er bud efter, og hun har musikken som sin levevej. Frederiksberg Tidende spørger hende til sidst om hun regner med, at få det totale gennembrud f.eks. som Beatles, og  Abba. Well well, det er meget hårde odds,  langt mindre kan gøre det, jeg vil være yderst tilfreds med en fin lille niche på min egen unikke måde, men man skal vel aldrig sige aldrig, slutter Anne Marie.

Se mere info på www.annemariebush.com