Frederiksberg Tidende arbejder på højtryk for at udkomme hver 14. dag i avisform.

Det cykler derudaf for Frederiksberg Tidende og redaktør Frits Degner.

Foto: Frederiksberg Tidende.

 

Af Frits Degner

Den 19. juli 2018.

 

Frederiksberg Tidende arbejder hårdt på, at få udgivet avisen i papirform hver 14. dag. Den skal husstandsomdeles og ligge i supermarkeder.

Efter Lokalavisen Frederiksberg desværre er lukket og slukket, trænger Frederiksberg i den grad til en ny lokalavis, der tør tage bladet for munden. Det skal ikke kun være tordenskjolds soldater der skriver i avisen. Alle er velkommen med indlæg, der skal være en fri og konstruktiv debat. Ytringsfriheden skal tilbage til Frederiksberg.

Vi vil fortsat være en meget levende avis med: Artikler, indlæg, historiske artikler, mode, underholdning, annoncer, hvad der sker af stort og småt på Frederiksberg og meget mere.

Frederiksberg Tidende informere, så snart der er nyt i sagen.

Redaktionen ønsker alle sine læsere en fortsat god sommer.

 

Halvdelen af Axel Møllers Have er pist væk.

Halvdelen af Axel Møllers Have er væk til fordel for beton og Metro/Cityring.

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 10. juli 2018.

 

Halvdelen af Axel Møllers Have bliver en trist og kedelig betonørken.

 

Nu er der kun halvdelen af den ellers så kønne og grønne Axel Møllers Have tilbage. Græsplænen i den "bevarede" halvdel af Axel Møllers Have er så forsømt, at det er en skændsel for byen. Den anden halvdel er dækket med fliser og grå beton. Ud over det skal der være elevator, trapper og masser af cykelstativer på grund af den nye Metro/Cityring. Selve udseenet af den nye station, er totalt fantasiløs. Men stationen får det "fornemme" navn: Aksel Møllers Have Station. Så har vi da det at "glæde" os over.