North Media Aviser, der bl.a. udgiver Frederiksberg Bladet, overtog Lokalavisen Frederiksberg ved årsskiftet og væk var ytringsfriheden.

Frederiksberg Tidendes motto: Ytringsfrihed frem for alt.

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 27.april 2018.

 

Ytringsfrihed på Frederiksberg????

 

Der eksisterer ikke så meget som et blad på et træ på Frederiksberg og slet ikke på Frederiksberg Bladet. Alt er gult, grimt og vissent uden liv og kraft.

Lokalavisen Frederiksberg så dagens lys for 12 år siden, og der kom endelig gang i debatten på Frederiksberg i kraft af de mange indlæg i Lokalavisen. Dengang kunne alle komme til orde.

Efter North Media (Frederiksberg Bladet) har købt Lokalavisen Frederiksberg ved årsskiftet er der desværre igen blevet etableret et ubehageligt nyhedsmonopol på Frederiksberg.

Det ubehagelige ved Frederiksberg Bladet er den nedprioritering af nyheds - og debat stoffet der er sket til fordel for massive annoncer.

Frederiksberg Bladet fremstå i dag som en gang stort bladsmørernes paradis.

Det ville være en grov fornærmelse mod det journalistiske håndværk blot at antyde, at Frederiksberg Bladet repræsenterer seriøs journalistik.

Det er pudsigt nok de samme skribenter/politikere, der kommer til orde i Frederiksberg Bladet, som var det Tordenskjolds Soldater.

Frederiksberg Borgerliste (L) har sendt fire læserbreve til Frederiksberg Bladet, ingen af dem er blevet bragt, derudover er der private mennesker der forgæves har forsøgt at få noget i Frederiksberg Bladet, men her render de panden mod en mur.

De er sikkert ikke fine nok til Redaktør Jeanette Hougaard Gram, der ikke skal havet plettet sin avis med almindelige borgeres ytring.

Vi er derfor nogle borgere på Frederiksberg, der har fået stablet en net-avis på benene.

I Frederiksberg Tidende kan alle komme til orde høj som lav og her blomstrer ytringsfriheden.

Frederiksberg Tidendes net-avis er blevet læst af små 30.000 læsere.

Du er mere end velkommen til at sende os indlæg/nyheder.

Der er i den grad brug for en åben avis med en åben dialog på Frederiksberg.

Frederiksberg Tidende har mailadresse: frb.tidende@hotmail.com

 

Med venlig hilsen

 

Redaktør Frits Degner

Frederiksberg Tidende

www.frederiksberg-tidende.dk

 

 

Frederiksberg Kommune skal spare 7,3 mio. kroner de næste fire år.

Frederiksbergs sidste sparepenge går også til Jylland.

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 25. marts 2018.

 

Landevejsrøveri ved højlys dag.

 

De næste fire år skal livremmen på Frederiksberg have mange nye huller.

Besparelserne på Frederiksberg skal findes i alle afkroge på Rådhuset, lige fra administrationen til kulturområdet.

Serviceniveauet vil blive stærkt reduceret, når der bliver færre administrative hænder til at løfte opgaverne.

Der er ikke tale om effektiviseringer men iskolde besparelser, selv om borgmester Jørgen Glenthøj elsker at kalde besparelser for noget mere klædeligt, at der er tale om relevante effektiviseringer.

Der var engang en kejser, der ligeså troværdigt, som borgmester Jørgen Glenthøj kaldte sine nye klæder for nødvendige, men det ændrede ikke noget ved den nøgne sandhed.

Det ville være et godt besparelsesforslag, at kommunalbestyrelsesmedlemmerne lader være med at tage på alle de gratis skatteyderbetalte ferier, der blot kaldes studieture til fremme af den almene fordummelse.

Disse ekstra ferier koster kassen for skatteyderne og er kun til glæde for politikerne.

Der kunne måske også spares på skattefinansieret fødselsdage, hver gang et kommunalbestyrelsesmedlem fylder rundt.

Her bliver alle politikerne runde på en gang ikke mindst om maven.

Frederiksberg Borgerliste er af den opfattelse, at runde fødselsdage hører ind under politikernes privatliv og ikke skatteydernes.

Kommunalbestyrelsesmedlemmerne bør altid gå forrest og være et godt eksempel for borgerne.

Det er desværre langt fra tilfældet i dag.

 

 

 

Frederiksberg er verdens bedste lovløse cykelby.

Frederiksberg pynter op til jul.

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 27. februar 2018.

 

Det rene cykelkaos på Frederiksberg.

 

Frederiksberg er verdens bedste lovløse cykelby fra nord til syd og øst til vest.

Når du kommer til Frederiksberg kommunegrænse står der på et skilt: Cyklister er hjertelig velkomne. Her kan cykles overalt på fortove og imod færdselsretningen.

Frederiksberg har Danmarks mest anarkistiske fortove og cykelstier, der bruges flittigt til at terrorisere andre trafikanter.

Frederiksberg er et rent slaraffenland for færdselslovsovertrædelser, hvor cyklisterne specielt på Frederiksberg Allé med de brede fortove og cykelstier har kronede dage, hvor lovløsheden og Færdselsloven blot er en parentes i den gældende lovgivning.

Frederiksberg Kommune giver intet for fodgængerne, der enten må lære at flyve, eller tage de offentlige transportmidler.

Frederiksberg Tidende har erfaret, at Borgmester Jørgen Glenthøj har haft hovedet i blød i en ukendt væske og været så venlig, at uddele gratis løbehjul med ringeklokker til skræk og advarsel for fodgængerne.

Frederiksberg kan på den måde komme løbehjulsbrugerne i møde, så fodgængerne kan nå at springe med livet forsat i behold, når cyklister og løbehjulsbrugerne skal frem på tværs af Færdselslovgivningen.

Det er hårdt at være fodgænger på Frederiksberg.

( En lille smule ironi kan forekomme ).

 

Flemming Branks robotstøvsuger har støvsugersnablen langt nede i kommunekassen.

Flemming Branks robotstøvsuger, støvsuger på livet løs.

Tegning: Colorbox.

Af Frits Degner

Den 4. februar 2018.

 

Flemming Brank (konservative) tager ”sidste stik” og gør rent bord på Frederiksberg.

 

Der er andre end Paul Newman og Robert Redford der kan spillekunsten ”sidste stik”. Flemming Brank har lært kunsten at spille med fordækte kort og rage alle de berigende vederlagsgivende udvalgs/bestyrelsesposter til sig. Flemming Brank har under og efter kommunalvalget sikkert haft mange gode kort oppe i ærmerne og nede i strømpeskafterne, siden Flemming har ryddet hele det kommunale spillebord for vederlagsgivende poster.

Flemming Brank er en kronisk kontanthjælpsmodtager, der i sin tid blev skaffet ind i kommunalbestyrelsen af Flemmings ”papfar” parfumesælgeren Arne Ginge.

De griske berigende vederlagsgivende udvalgs/bestyrelsesposter giver Flemming Brank den nette sum af kr. 432.014,- pr. år. (Tallene er fra 2017) idet der af naturlige årsager ikke er regnskab for 2018. Flemmings sidste stik bliver ikke mindre i 2018 og frem til 2021.

Thyge Enevoldsen (Ø) har overtaget en nitter som formand for Ældre- og Omsorgsudvalget. Flemming Brank har til gengæld fået raget et helt nyt udvalg til sig, der selvfølgelig er en skræddersyet haute couture post, som formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.

Flemming og hans familie skulle nødigt dø af sult og gå med rumpen bar, som kejseren uden klæder, så hellere plukke skatteborgerne på Frederiksberg.

Flemming Brank har udover de givtige udvalgs/bestyrelsesposter også formandskabet for OK-Klubben, som selvfølgelig også er en berigende post, der giver mange skillinger ned i foret.

Flemming er også valgt ind i PrivatBos bestyrelse som formand, og det står ikke nogen steder, hvilket gunstigt vederlag, der gives til en lyseslukker.

Flemming Brank ligger i alle tilfælde et godt stykke over 1. mio. kr. om året.

Jeg tror Flemming har set filmen ”sidste stik” utallige gange, han overgår Paul Newman og Robert Redford i fordækt kortspil.

 

Blå blok med Borgmester Jørgen Glenthøj i spidsen vandt med et par mulehår og sølle 168 stemmer.

Borgmester Jørgen Glenthøj og de konservatives måde at håndtere cykel parkering på....

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 16. januar 2018.

 

Et skandalevalg for blå blok med Borgmester Jørgen Glenthøj i spidsen.

 

Det lover ikke godt for De Konservative på Frederiksberg til næste kommunalvalg.

De Konservatives monopol på magten er ved at smuler, når der blot er 168 stemmers forskel mellem den blå blok og den røde afdeling.

Frederiksberg Borgerliste (L) fik 116 stemmer på valgaftenen den 21. november 2017, den 22. november kom der en fintælling, hvor vi pludselig røg ned på 89 stemmer. Vi gik på Lindevangskolen fra 54 stemmer ned til 30 stemmer.

Frederiksberg valgkontor påstår, at Liberal Alliance og Frederiksberg Borgerliste var blevet forvekslet. Dersom den luftige påstand skal tages til følge er der en fejlmargen på over 25%, alene på Lindevangskolen. Der er vist nogle stemmetællere, der trænger grundigt til, at få deres skolepenge refunderet og retur, idet folkeskolen har været aldeles overflødig.

De tre små støttepartier i blå blok De Nye Borgerlige, Kristendemokraterne og Frederiksberg Borgerliste fik tilsammen 394 stemmer. Dette var med til, at redde Borgmester Jørgen Glenthøj, så han kan sidde på magten i endnu fire år. De tre små støttepartier har desværre ikke modtaget nogen offentlig tak fra Borgmester Jørgen Glenthøj, men utak er som bekendt verdens løn.

Dersom Frederiksberg Borgerliste (L) havde indgået et valgforbund med den rød blok, havde Borgmester Jørgen Glenthøj mistet sine kors, bånd og stjerner, samt Borgmesterkæden.

Jørgen Glenthøj er normalt en flik og imødekommende mand, det var han også før kommunalvalget, men efter kommunevalget viser Jørgen Glenthøj sin sande arrogance og ligegyldighed med andre, der har indgået valgforbund med De Konservative.

Frederiksberg Borgerliste (L) havde nogle ganske små krav til borgmesteren for ulejligheden, at indgå i valgforbund med De Konservative. Det var et krav om, at der skulle ansættes tre sprit nye socialrådgivere til job indsats aktiv i jobcentret. Det er uacceptabelt, at der kan gå månedsvis før borgerne kan komme til at tale med en socialrådgiver. Det kan Frederiksberg Kommune ikke være bekendt. Politikerne havde ellers besluttet, at der skulle ansættes tre nye socialrådgivere i job indsats aktiv i jobcentret, men det blev som sædvanlig fejet af bordet igen efter devisen politikerne først og borgerne bagefter. Dette emne har jeg diskuteret med Jørgen Glenthøj mange gange, men Jørgen Glenthøj påstår, at embedsmændene med JobMadsen i spidsen siger, at alt er i skønneste (u)orden. Denne påstand må bygge på, at JobMadsen selv er bange for, at få en fyrreseddel.

Der er i den forbindelse særdeles mærkværdigt, at Frederiksberg Kommune kun ligger på en plads nummer 82 ud af 98 kommuner, der levere den dårligste sagsbehandling og er dårlige til, at få borgerne i job på grund af manglende socialrådgivere. Denne for Frederiksberg Kommune kedelige evaluering er udarbejdet af Dansk Industri.

Det er vel kun yderst rimeligt, at vi efter at have lagt stemmer til Jørgen Glenthøjs borgmesterkæde, fik lidt politisk kulance i form af nogle politiske poster, så alle de fede lønnede bestyrelsesposter ikke kun skamløst tilfalder Borgmester Jørgen Glenthøjs partisoldat Flemming Brank.

Flemming Brank tjener styrtende på kommunalpolitik, som kronisk professionel kontanthjælpsmodtager.

Efter Thyge Enevoldsen blev formand for ældre og omsorgsudvalget, har Flemming Brank selvfølgelig raget en helt nyoprettet formandspost til sig, nemlig et sundheds- og forebyggelsesudvalg.

Ak ja, hvad skulle Flemming Brank og hans familie, der også er lønnet af Frederiksberg kommune via (OK-Klubben) gøre, hvis ikke Frederiksberg Kommune også her brødfødte hele Flemming Branks familie og hans politiske cirkus.

Han ville aldrig komme til at tjene det samme i en privat virksomhed, hvis der overhovedet var nogle seriøse arbejdsgivere, der ville eje ham.

Et godt råd til Jørgen Glenthøj, lad nu være med, at mure dig inde og kun sidde på borgmesterkæden.

Gå ud på gader og stræder og mød borgerne i øjenhøjde, - det er vel ikke for meget, at forlange for et yderst gunstigt borgmestervederlag, dersom den nuværende praksis fortsætter har borgmesterkæden helt sikkert skiftet farve om 4 år.

 

Frederiksberg Borgerliste takker de borgere der har støttes os under valgkampen 2017.

Frits Degner fra Frederiksberg Borgerliste (L).

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 27. december 2017.

Kommunevalg 21. november 2017.

 

På selve valgaftenen den 21. november 2017 fik Frederiksberg Borgerliste 116 stemmer. Ved fintællingen den 22. november 2017 kom vi ned på 89 stemmer, det er en fejl margen på over 25 %. Valgkontoret har sendt Frederiksberg Borgerliste en redegørelse, hvor det viser sig på bl.a. Lindevangskolen, var der sket en tællefejl hvor vi gik fra 53 stemmer ned til 30 stemmer. Det påstås at liste (L) Frederiksberg Borgerliste og Liberal Alliance var blevet forvekslet. Så vidt vides, står der LA på Libaral Alliances stemmesedler og (L) på Frederiksberg Borgerlistes stemmesedler. Der er måske ligefrem tale om valgfusk?

 

 

TV 2 Lorry er politisk følgagtig og favoriser de gamle partier.

Af Frits Degner

Den 25. oktober 2017.

 

TV2 Lorrys direkte udsendelse/dækning af kommunevalget i Frederiksberg Centret den 17. november 2017, er det rene narreværk. 
Frederiksberg Borgerliste har været i kontakt med TV2 Lorry.
TV2 Lorry har oplyst, at det kun bliver de gamle partier, der kommer til orde, - det vil i praksis sige: De Konservative, Venstre, Radikale, Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten. Derimod rækker ytringsfriheden i TV 2 Lorry, ikke til Kristendemokraterne, De nye Borgerlige, DF og Frederiksberg Borgerliste.
Det er en højest mærkværdig form for revy journalistik, der eksisterer i den tidligere berømte Riddersalen.
Frederiksberg Borgerliste gør sig ingen store tanker om TV 2 Lorrys journalistiske kvalifikationer, der mangler både en seriøs ridder og en sal.
Filmet radio med idiotiske dækbilleder kan jo også kaldes regionalt tv, men bare på et ynkeligt lavt niveau.
TV 2 Lorry glemmer vist den public service forpligtelse stationen har i kraft af, at stationen er licensfinansieret.
Licenskronerne forpligter og det er ikke gratis, at have det beskidte sugerør ned i andre folks lommer.
Ak ja, det er ikke sådan med ytringsfriheden i den licensfinansieret TV 2 Lorry, hvor seerne er til grin for deres egne penge.

Efterlyser en stor hundegård til borgernes firebenede venner

De kære små kræ.

Foto: Loui Vadmand

Af Michael Larsen og Frits Degner

Den 4. oktober 2017

 

Jeg er efterhånden blev kontaktet af flere borgere, som gerne så kommunen lavede en stor hundegård hvor men som hunde ejer kunne slippe sine firebenede venner løs. Vi i Frederiksberg Borgerliste synes det er en rigtig god ide. Så kan vi måske slippe for alle de løse hunde på gaden ?

Synes du også det er en god ide så like og del.

 

Frederiksberg Borgerliste (L) vil gøre en stor forskel på Frederiksberg.

Frits Degner og Michael Larsen. Frederiksberg Borgerliste (L)

Af Frits Degner

Den 2. september 2017.

 

Her er nogle af vores politiske mærkesager:

Vi vil prøve at bevaret dele af Frederiksberg Hospital. Bl.a. Skadestuen, blodbanken og hjerteafdelingen, der er helt afgørende og væsentlig for de ældre og ungre borgere på Frederiksberg. Vi er ca. 105 tusinde borgere på Frederiksberg og har derfor brug for et nærhospital.

Flere socialrådgivere/medarbejdere i Jobcenter Frederiksberg. Borgerne har krav på en seriøs og kvalificeret målrettet sagsbehandling, der sætter borgeren i centrum.

Jobcenter Frederiksberg skal i langt højere grad kontakte virksomhederne på Frederiksberg med henblik på, at få borgerne i ordinært job eller en seriøs afklaring af borgerens sociale situation. 

Der skal gøres en hel speciel ekstraordinær målrettet indsats for de unge under 30 år med hensyn til uddannelsestilbud eller et konkret arbejdstilbud på ordinære vilkår. 

Der er et stort behov for et politisk initiativ med kontakt af små og mellemstore virksomheder i Frederiksberg kommune og derved skabe flere varige arbejdspladser.

Gratis tandbehandling til økonomisk trængte borgere. (Hjemløse/socialt udsatte).

Flere akutboliger til hjemløse/socialt udsatte.

Seniorboliger til borgere over 50 år og flere (billige) ungdomsboliger. 

Flere varme hænder til de ældre borgere, så de får den omsorg, de har så hårdt brug for.  

Der skal være flere faste hjemmehjælpere, og mere plejepersonale i private hjem og på plejehjem.

Skolepolitikken skal være mere målrettet med flere lærere, så undervisningsniveauet bliver ens og der ikke sidder en restgruppe tilbage med manglende kundskaber.

Flere pædagoger i vuggestuerne/børnehaverne. 

I et af de belastede områder bl.a. omkring Finsens Have, skal vi have fundet en anden fordelingsnøgle af ejendommens lejere/beboere.

Etniske danskere skal ikke opleve, at blive fortrængt, når der søges en bolig og automatisk bagerst i boligkøen, når de har været skrevet op i årevis i et boligselskab, på grund af flygtningenes urimelige boligmæssige fortrinsret.

Stop for nedrivning af gamle og kulturelle bevaringsværdige bygninger, samt stop for opførsel af flere nye betonrædsler.

Ejendomsskatten og dermed grundskylden skal holdes i ro, så husejerne ikke bliver tvunget til, at fraflytte deres ejendom af økonomiske grunde.

Den kommunale udligningsordning er fuldstændig uacceptabel og skal være langt mere rimelig for Frederiksberg i fremtiden.

Frederiksberg Borgerliste vil kæmpe med næb og klør for Frederiksberg Kommunes selvstændighed, vi skal absolut ikke indlemmes i Københavns Kommune.

Dette er en del af Frederiksberg Borgerlistes bidrag til kommunevalget 2017. 

 

Frederiksberg Borgerliste har opnået synlige resultater.

Gratis tandbehandling til de hjemløse og socialt udsatte.

Din købmand på Godthåbsvej fik sin autorisation til salg af periode- og pensionistkort tilbage.

Fjernelse af den grimme hvide bræbygning der stod midt i Andebakkesøen.

Frederiksberg Borgerliste har været med til, at bus 14 kom tilbage på Frederiksberg, nu hedder bussen blot bus 31.

Frederiksberg Borgerliste har været medvirkende til Café Moccador fik sin udendørs bevilling tilbage på Kejserinde Dagmars Plads. Frederiksberg Borgerliste fik her støtte af Forhenværende borgmester John Winther og borgmester Jørgen Glenthøj. Der blev på den måde sat en stopper for det cykel kaos der var på pladsen.

Frederiksberg Borgerliste var imod højden på det nye byggeri på Frederiksberg Allé 41. Nu bliver det nye hus i samme højde som de øvrige bygninger på Frederiksberg Allé.

I kan læse mere om os på: www.frb-borgerliste.dk

 

 

 

Frederiksberg Borgerliste byder Michael Larsen velkommen.

Frederiksberg Borgerliste (L). Frits Degner og Michael Larsen.

FOTO: Loui Vadmand & redigering: John Vadmand og Dan Møller.

Den 26. august 2017.

Frederiksberg Borgerliste (L) har nu to kandidater der begge opstiller til kommunevalget 2017. Frits Deger udtaler, jeg glæder mig meget til samarbejdet med Michael Larsen som jeg har kendt i mange år. Inden længe kommer Frits Degner og Michael Larsen med et nyere parti program. 

Klik på linket og læs vores partiprogram. www.frb-borgerliste.dk

Ny husleje/boligsikringsrekord på Frederiksberg kr. 67.000,- pr. måned

Uledsagede flygtningebørn fra Afghanistan, Kurdistan, Syrien og Eritrea. er rykket ind på Klank Efterskole i Galten.

Foto: Dansk Røde Kors.

Af Frits Degner

den 2. august 2017

 

Der så dejligt på Frederiksberg Allé, - specielt hvis du er ung flygtning, så står alle døre og pengekasser på vid gab.

Det seneste groteske idioti er, at 10 unge indvandrere, der er kommet til Danmark ved en tilfældighed nu hver måned skal have kr. 67.000- pr. flygtning i husleje for deres ringe ulejlighed.

Hertil kommer sikkert forsørgelse i form at kontanthjælp og andre gunstige politikerstyret traumatiseret ydelser.

Ak, - hvem der bare var teenager igen og var så heldig, at være født et andet sted, mens de håbløse politikere, der elsker at lege købmand og gavebod for andre borgers penge. 

Det er fuldstændig afsindigt, at betale 8 mio. kr. om året til 10 flygtninge teenagere og så ovenikøbet indlogere dem på en af Frederiksbergs fornemmeste adresser Frederiksberg Allé.

Det bliver utvivlsomt særdeles svært for politikerne, at forklare vælgerne den 21. november 2017, hvorledes dette ekstravagante storsind kan finde sted, mens etniske danskere må finde sig i sociale nedskæringer på husleje/boligsikringen og andre uforskammede politiske tiltag.

Etniske danskere er heller ikke så social begunstiget med fine offentligt finansieret Allé adresser, men har dårligt til dagen og vejen og kan ikke få økonomien til, at hænge sammen.

Der er sikkert ikke mange enlige mødre, der bor på Frederiksberg Allé.

Hertil kommer, at etniske danskere har svært ved, at springe boligkøen over, mens det er en privilegeret luksus for flygtninge/indvandrere.

Det må efterhånden være rimeligt, at spørge sig selv om politikerne ikke har stødt hovedet eller på anden måde er blevet psykisk handicappet, samt blind og døv overfor enhver form for sund fornuft.

 

Aldi på Hovitzvej har lukket og slukket for altid.

Aldis rare julemand på¨Howitzvej 2. Nu lukket og slukket.

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 3. juli 2017

Lørdag den 1. juli lukkede og slukkede Aldi på Howitzvej 2. for sidste gang.

Det var en sorgens dag, da vi var mange "stam" kunder der kom i Aldi butikken. Personalet var de samme, nemlig butiksbestyreren og Carsten også kaldt for ("Julemanden"). Netop denne Aldi butik havde noget helt særligt over sig, vi kendte hinanden, der var en god stemning i forretningen. Det var næstens som i de gode gamle dage, hvor der var rigtige købmandsforretninger. Men med lukning af denne Aldi, mister Aldi ikke alene en god forretning men også et godt ry. Håber for personalet, de kan få job andre steder i Aldi. Personalet vil blive savnet meget for jeres altid gode humør.

 

Arbejderne med opførsel af den ny KB forsætter på trods af manglende byggetilladelse

Tegning af den nye KB Hal.

Foto: Metroxpress.

 

Redaktionen har modtaget følgende indlæg den 17. juni 2017 fra:

Beboerrepræsentationen Ved Boldparken

Rune M. Bjerril og Flemming Jensen, bestyrelsesmedlemmer

Peter Bangs Vej 161,4.th. 2000 Frederiksberg

 

Arbejderne med opførsel af den ny KB forsætter på trods af manglende byggetilladelse – Det er klart ulovligt og kan i sidste ende få store økonomiske konsekvenser for Frederiksberg Kommune.

 

KB buldrer frem - arbejderne med den ny KB er ikke stoppet på trods af Planankenævnets afgørelse af 10. maj 2017 om at ophæve lokalplan nr. 203 og kommuneplantillæg nr. 12 på baggrund af Frederiksberg Kommunes afgørelse om ikke miljøvurdering. 

Frederiksberg Kommunen buldrer frem – med hastebehandling af lokalplan nr. 203 kommuneplantillæg nr. 12. Genfremsættelse. Kun et spørgsmål om formalia i processen. Ny byggetilladelse forventes udstedt ultimo denne måned. Alt i mens arbejderne forsætter inklusive weekenderne.

Naboerne som dagligt bliver berørt af en ny 2 etager højere, bredere og 1,7 meter tættere placeret hal og de nye kontorbygninger i anden sals højde og tennisbaner på toppen, øget trafik, støj, mv. Det må de leve med. KB tager , men giver intet igen. Godt naboskab! Frederiksberg for alle - blot ikke de beboere, som fremover konstant skal leve med de miljømæssige gener.

Den oprindelige nabohøring var spil for galleriet. Indsigelser og forbedringsforslag blev fejet  af bordet over en bred kam.  Nu vælger kommunen helt at undlade høring inden fornyet godkendelse af lokalplan og tillæg 12 .

Hvor er tegningerne, som illustrere de miljømæssige konsekvenser af den ny KB-hal og kontorbygninger fra boernes vinduer? Hvorfor benyttes kælderen ikke til at sænke hallen 2 etager. Trafikken øges. Der er i forvejen for få parkeringspladser. Hvorfor laves der ikke en parkeringskælder. Den gående trafik fra KB-Station skal føres ned umiddelbart forbi Boldparkens lejligheders stuer og haver – hvorfor ikke igennem KB's anlæg? Hvorfor skal beboerne belastes unødigt med trafik og støj fra KB´s gæster. Hvorfor vil KB ikke modtage deres egne gæster. Hvorfor skal kontorbygninger med tennisbaner i anden sals højde ligge over og foran Boldparkens stuer. Det skæmmer, det støver, det larmer og det skygger. Hvorfor flyttes de ikke om på den anden siden af tennishallen? Hvad er de miljømæssige konsekvenser helt præcist?

Den ny KB-hal er cool business, det sportslige aspekt er nedprioriteret. Nordisk Film og Eventim som skal drive K.B. Hallen som multiarena.

Finansieringen kommer fra forsikringen, private fonde og ikke mindst Frederiksberg kommune, som stiller en garanti på 50m. Salgsmaterialet en skøntegning, som visualiserer en hal på størrelse med den gamle.

Der er fortilfælde hvor kommuner er kommet slemt i klemme. Eksempelvis i 2006 blev Fredensborg Kommune dømt til at give påbud om nedrivning af ulovligt byggeri, idet lovliggørende lokalplan blev tilsidesat som ugyldig, da den var motiveret af kommunaløkonomiske hensyn. Bygherre blev frifundet.

Parolen må være - Hellere søge om tilgivelse end at søge med risiko for et nej! Men det er ikke risikofrit at pleje særinteresser og “shoppe” i lovbestemmelserne på bekostning af uvildighed i myndighedsbehandlingen.

 

 

 

Den helt urimelige udligningsordning.

Penge lige ud af lommen.

Kilde: CC0 Creative Commons

Af Frits Degner

3. februar 2017

 

Landevejsrøveri

Hovedstadsområdets kommuner betaler 12 milliarder kroner i kontanthjælp eller udligning til de såkaldte ”fattige” kommuner i resten af landet.

Frederiksberg Kommune betaler ”kun” 1,1 milliard kroner til udligningen.

Der er dog seks sjællandske kommuner, der får lidt penge ud af ordningen, det drejer sig om: Brøndby, Rødovre, Albertslund, Høje Taastrup, Ishøj og Herlev.

Det er vand i forhold til de jyske kommuner, der er kronisk på kontanthjælp fra andre kommuner.

De seks kommuner i hovedstaden modtager tilsammen sølle 796,9 millioner kroner.

Det vil sige, at over 11 milliarder kroner går til landbokommunerne ovre i det jyske.

Der har været flere kommunesammenlægninger siden 1970, i håb om effektivitet, så kommunerne kan klare sig selv.

Desværre har der i venstrekommunerne ikke været en udpræget lyst til, at blive selvforsørgende og stå på egne ben.

De jyske kommuner rager skamløst til sig på andres kommuners bekostning, når de skal have nye forsamlingshuse, nye motorveje, nye skoler, nye hospitaler m.m.

Hvad får kommunerne i hovedstaden ud af denne gang Kejserens nye klæder? - intet absolut intet.

Det kan godt være, at en københavner ind imellem ved stalddøren kan købe en sortbroget gris billigt, - selv om landmændene påstår, at alle grise har et personnummer og det ikke kan lade sig gøre.

Der er rigeligt, at gøre i hovedstaden med byggeri af nye motorveje, nye hospitaler, nye og bedre skoler, der desværre ikke kan lade sig gøre på grund af folketingets tvangsudskrivning af socialhjælp til de jyske kommuner.

Hovedstadens kommuner har ikke råd til denne laissez-faire politik, der kun har til formål, at favorisere de jyske kommuner.

Kommunerne i Hovedstaden aner simpelthen snart ikke, hvordan de skal få kommunerne til at løbe rundt økonomisk.

Hvornår stopper dette landevejsrøveri og udplyndring af hovedstadens kommuner ved højlys dag, året rundt? Det kan vel ikke forholde sig sådan, at de jyske kommuner lever i overflod og kører på første klasse på hovedstadens bekostning.

Skævvridningen mellem hovedstadsområdet og resten af landet er nu efterhånden blevet så stor og åbenbart urimelig, så Folketinget må gribe ind og få bragt dette udligningsidioti til ophør.

Udligningsordningen skal revurderes og spares væk over en årrække.

Det er ikke sundt, at de jyske kommuner vedvarende er på overførselsindkomst fra hovedstaden.

Det må efterhånden være Hovedstadskommunernes tur til, at komme på kontanthjælp fra de jyske kommuner.

Frederiksberg kommune har en træsko og rådmand ved navn Jan E. Jørgensen, der både sidder i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg og i Folketinget for Venstre.

Hvad gør Jan E. Jørgensen for at få udligningen sat ned på vågeblus for Frederiksberg?

Jan E. Jørgensen har alle muligheder, hvis han vil for, at arbejde for Frederiksberg Kommune og præge sit eget landboparti (Venstre).

Venstre har for nogle år siden i en valgreklame bragt dette slogan til torvs ”venstre kan hvis du vil” desværre er sloganet efterhånden politisk ændret til ”venstre kan også lade være selv om du vil”

Jeg vil på det kraftigste opfordre Jan E. Jørgensen til, at tage politisk affære og få stoppet denne totale udplyndring af Frederiksberg Kommune og andre af hovedstadens kommuner.

 

 

Et længe leve!

Af Frits Degner

30. januar 2017

Frederiksberg Tidende har nu rundet de 20.000 læsere, der ønsker at læse om forholdende på Frederiksberg.

Frederiksberg Tidende takker læserne og annoncørerne for denne massive opbakning.

Vi vil bestræbe os på, at være bedre i fremtiden til at levere endnu mere nyhedsstof om Frederiksberg.

Med venlig hilsen

Redaktionen
Frederiksberg Tidende
www.Frederiksberg-Tidende.dk

Pas på når du skal prøve lykken på de forskellige datingsites.

Så dejligt er det at have et parforhold.

Kilde: ukendt.

Af Frits Deger

17. december 2016.

 

Der er mange datingsites, man kan vælge og vrage imellem. Der er utallige udbyderne, nogle mere seriøse end andre. Burgeren kan få lige fra et venskab, et parforhold, en sexpartner, et Herre/domina forhold, aldersforskel, par der søger en sexpartner m.m. Ja mulighederne er uendelige. Men pas på, der er mange faldgrupper. Der er en hel del datingsites der absolut ikke lever op til forventningerne.

Jeg vil starte med nogle af de lidt mere seriøse datingsites.

Dating.dk koster kr. 149.00 for plus profil i 30 dage. Siden er nem og brugervenlig at finde rundt i. Der er aktive/seriøse singler på siden der søger en partner/livsledsager. Men der er så sandelig også mange medlemmer hos Dating.dk, der ikke er aktive, så dem kan man ikke komme i kontakt med. Alt i alt ikke særligt seriøst.

Netdating.dk er en af de ”gamle” seriøse datingsites, det koster for 30 dages VIP medlemskab kr. 79.00 pr. måned. Her er mange singler der søger en fast partner.

Love.dk er også en af de ældre sider, der desværre ikke har så mange aktive brugere mere. Her er det en partner/livsledsager der er i fokus. Her koster 30 dages Guldprofil kr. 45.00.

40plus.dk har også nogle år på bagen, men har ikke mange aktive medlemmer. Det er synd da siden er seriøs og har nogle seriøse mennesker der søger en partner. Men indrømmet, der bliver ikke gjort meget ud af layoutet på siden, så den kunne fremstå mere indbydende. Her koster et medlemskab kr. 179.00 pr. måned.

Scor.dk er en god dating side, med mange aktive medlemmer. Er du specifikt er på udkig efter en sexpartner, Herre eller Domina forhold, et par der søger en ekstra pige/fyr i sengen og der er selvfølgelig også dem der søger et parforhold. Her koster et medlemskab kr. 149.00 pr. måned. Siden kan varmt anbefales, da Scor.dk har det hele.

Disse datingsites er tvivlsomme og ikke værd at ”at penge på”.

Sexdating.dk er en datingside hvor man som navnet antyder, primært søger en sexpartner. Men siden har næsten ingen aktive medlemmer særligt sløjt står det til med kvindelige medlemmer. Siden er alt for dyr at bruge, når man tænker på, man intet får for pengene. Et basis medlemskab for 30 dage koster kr. 99.00. Et VIP medlemskab for 30 dage koster kr. 149.00. Jeg vil fraråde at bruge denne side, da man bliver slemt skuffet.

Naughty-club.com er en side hvor man søger efter en sexpartner. Men det kan undre en af mange af medlemmerne på siden, er helt unge piger, der netop vil have fat i ældre mænd, og tilbud er der mange af. Som man ser siden går det op for en, af mange af pigerne må/kan være fake profiler. Der skal åbenbart tages så ekstreme metoder i brug for at få nye medlemmer. Her koster det for 200 kreditter EUR 19.99 og 5000 kreditter til EUR 199.99. Prøv lige at omregne det til danske kroner. Dette er den helt sikre måde at blive taget ved næsen på. Det er mærkeligt at naughty-club.com ikke vil have dansk valuta. Denne siden skal man holde sig langt være fra.

Twoo skal man passe ekstra på, der bliver lagt ekstra gebyrer på alt inde på siden. F.eks. koster et 3 måneders Premium medlemskab 178.00 men skal man så ses på siden af andre brugere, kommer der et medlemskab til kr. 533.00. Det bliver totalt kr. 711.00 for 3 måneders medlemskab plus alt det løse man skal betale for ved siden af. Det bliver på den måde en meget dyr fornøjelse, og søger man seriøst en partner, skal man holde sig langt væk hvis man ikke vil ruineres. Denne side kan absolut ikke anbefales.

Dette er blot et lille udpluk i datingjunglen.