Står du og mangler en Skuespiller eller instruktør til dit næste projekt? Så har du måske fundet løsningen…

Fra TV Serien Rita. Michael Larsen til venstre.

 

Den 25. marts 2018.

 

Jeg hedder Michael Larsen er 51 år. og har arbejdet med teater og tv siden jeg var 6 år og film siden 1998.

Det er blevet til roller i div. Tv-serier som Klovn, Mille, Hjørdis og Rita med mere. Samt et utal af reklamefilm som Mou, Fona, Tdc mv.

I alt over 140 produktioner inden for film, TV og teater

Vil du læse mere om mig så kig forbi min hjemmeside
www.bricksite.com/skuespillermichael

I er også velkommen til at kontakte mig på mobil: 24452705
Eller mail: skuespillermichael67@gmail.com

 

Med venlig hilsen

 

Michael Larsen

Skuespiller/instruktør

Kom ned og besøg Tattoo-Ole Nyhavn 17. En tatovør forretning fyldt med atmosfære og hygge

Indehaveren af Tattoo-Ole Nyhavn 17. Majbritt Petersen.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Majbritt Petersen og Frits Degner

Den 13. august 2017

 

Tattoo-Ole er stadig verdens ældste fungerende tatovør forretning. 

Tatovør forretningen er af historisk og kulturel værdi for Danmark. Her har nogle af de store tatovør legender drevet forretning. F.eks. Tattoo Jack, Tattoo Ole og nu er indehaveren ”Lille Ole” Majbritt Petersen. der har været i tatovør branchen siden 2001. De sidste 11 år har det været Majbritts hovederhverv.  Majbritt Petersen, får hjælp af den dygtige tatovør Michael Thomsen, der har arbejdet som tatovør siden 1989. Michael har været arbejdet hos Majbritt siden januar 2015. 

Selve forretningen emmer af historie, hygge/stemning, og i det hele taget en super god atmosfære. Der har været tatovør forretning i Nyhavn 17 siden 1884. Selve de to lokaler i kælderen er ca. 300 år gamle og har været brugt til andre formål før 1884.

Kongelig hofleverandør af tatoveringer

Stedet har siden haft flere indehavere, hvor den mest kendte nok er tato-Ole, som var indehaver fra 1947 frem til sin død i 1988. Tato-Ole var - udover at være verdensmester i tatovering - også Kongelig Hofleverandør af tatoveringer, da flere af Kong Frederik d. IX’s tatoveringer var Oles værk.

Tiltrækker amerikanske turister

Stedet er så kendt, at det også er blevet lidt af en turistattraktion. Den nuværende indehaver Majbritt Petersen fortæller, at især amerikanske turister ofte kommer ind og vil have tatoveret et Dannebrogsflag med Nyhavn 17 nedenunder, fordi deres fædre og bedstefædre også er blevet tatoveret i Nyhavn 17.

Selve forretningen

Tatovør forretningen fremstår i hvide farver og er meget velholdt. Det er en af de fineste tatovør forretninger i Danmark.

”Lille Ole”

”Lille Ole” Majbritt Petersen er en meget dygtig tatovør. Ud over det er hun naturlig, venlig, ligetil, humoristisk og dejlig nem at tale med om alt mellem himmel og jord.

Tatoveringer og permanent make-up

Majbritt arbejder som tatovør inden for et bredt spektrum af stilarter, herunder den traditionelle sømandstusch, portrættet, sommerfuglene og vikingetatoveringen. Som tatovør elsker jeg at få nye opgaver og er altid modtagelige over for nye udfordringer. Jeg mener i det hele taget, at ægte kunstnere ikke bør holde sig fast i en bestemt stil, men hele tiden skal tage nye udfordringer op, som vi også gør i vores shop i Nyhavn i København.

​For at realisere din drøm om en ny tatovering er det meget vigtigt, at du er tydelig omkring dine ønsker og forventninger, når du taler med en tatovør. Derfor foretrækker vi, at du medbringer mindst tre billeder, der beskriver det motiv, som du ønsker tatoveret.

Majbritt Petersen udfører også Permanent make-up af øjenbryn m.m.

Majbritt Petersen tatoverer alle mennesker, der er over 18 år. Der skal fremvises billedlegitimation, og der tatoveres ikke på hals, hoved eller hænder.

​Som tatovør videreuddanner jeg mig løbende for at opretholde min viden og for at være på forkant med tiden og trenden samt for at forblive en god tatovør med en pålidelig shop.

Sanitet og renlighed 100% sterile nåle og rør.

✓ Førsteklasse kvalitets håndværk

✓ Special designede motiver​​

✓ Bedste materialer på markedet​

✓ Bedste kvalitet​​

Uddannelser:

Majbritt Petersen har følgende uddannelser:

Tatovør - mesterlære fra 2002 til 2006 hos Tattoo by Larsen

Permanent make-up i 2012 hos Mona Lise Cosmetics

Materialist fra Matas

Kom og hils på os i kælderen Tattoo-Ole  i Nyhavn 17. Du kan bestille en tid, til at få udført en tatovering lige netop til din smag og forventning.

Eller du kan kontakte os på telefon 33 15 90 86. Eller klikke ind på: www.tattoo-ole.dk. Her kan du få oplyst priser m.m. Vi har åbent tirsdag – lørdag mellem kl. 12.00 – 20.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.                          

 

Med venlig hilsen

 

Tattoo-Ole v/Majbritt Petersen

 

 

Thorsøe Foto & Video på Finsensvej 8, på Frederiksberg er flyttet til Herlev Bygade 20. Forretningen hedder nu Centrum Foto.

Jan Poulsen i aktion hos Centrumfoto.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Af Frits Degner

 

Kom og besøg hvor nye hyggelige forretning Centrum Foto i Herlev Bygade 20. Her er alt hvad hjertet begærer af fotoudstyr.

 

Kunderne får en alle tiders professionel betjening. Både indehaveren Jan Poulsen og personalet gør alt for at hjælpe kunderne og give svar på de spørgsmål de eventuelt måtte have. Ud over det, kan man også få en snak om alt og intet, sågar spilleautomater kan man tale om. Der er en meget hyggelig stemning i forretningen.

Centrum Foto, har altid billige priser, både hvad angår fremkaldelse af film, digitale billeder overført til papirbilleder, en foto CD m.m. De sælger også kameraer til nedsat pris og andet foto udstyr.

Forretningen er meget velassorteret, her er alt hvad hjertet kan begære, både for amatør fotografen og den mere professionelle. Alle priser er meget rimelige også selv om varerne ikke er på tilbud.

Vores nye Kodak instant printer er klar til brug!

KOM IND og print dine digitale billeder, i 300 dpi opløsning, på vores nye Kodak ordrekiosk, der printer ud på få minutter! Du kan printe fra hukommelseskort, USB stik, CD/DVD, smartphones via kabeltilslutning (Apple gamme bredt stik og lightningstik) samt micro USB (Samsung mm.) Du kan også printe billeder direkte fra din Facebook eller Instagramprofil! NU også Dropboks og Googlephotos! Størrelser op til 15X20 cm. samt mange forskellige billedpakker...

Centrum Foto håber på at se nogle af vore gamle kunder fra Frederiksberg, vi vil med største fornøjelse betjene jer på bedste vis, som vi gjorde det på Finsensvej på Frederiksberg.

Du kan kontakte os på telefon: 31 37 34 39 eller ilik ind på: www.centrumfoto123hjemmeside.dk. Der kan du se en stor del af sortimentet.

Vor åbningstider er: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 17.30. Fredag fra kl. 10.00 til 18.00. Lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.

Vi byder jer velkommen i vor butik med høflig og professionel betjening i særklasse.

Få besøg af den udkørende frisør Vicki Roholte

Frisør Vicki.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Frits Degner

 

Vicki Roholte er uddannet frisør og har arbejdet som frisør i årevis. Vicki udfører vandondulation, permanent, farvning af hår og meget mere. Vicki er både til dame og herre klipning.

Vicki arbejder fast på tre plejehjem. Ud over det kommer Vicki hos institutioner og kommer ud hos private.

Ud over dette, er Vicki noget af en humørspreder og altid i godt humør, der er altid god og høflig betjening.

Vicki Roholte har meget rimelige priser, og Vicki kan på det varmeste anbefales. Kunderne får både en god oplevelse ud af et besøg hos Vicki, men også en yderst professionel behandling, så kunderne går altid meget tilfredse fra Vicki. Vicki Roholte har mange faste kunder, de fleste af kunderne, er kommet hos Vicki i årevis.

 

Kontakt Vicki Roholte på telefon: 26 29 16 87.

Mad-Huset MÆSK

Ejeren af Mad-Stedet MÆSK: Frederik Ketager.

Foto: Frederiksberg Tidende

Mad-Huset MÆSK på Frederiksberg er så afgjort et besøg værd.

 

Af Frits Degner

Mad-Huset MÆSK er beliggende på Nyelandsvej 63. Indehaveren Frederik Ketager er en ung man på 39 år. Frederik er oprindeligt uddannet økonom, men søgte nye udfordringer ved at læse til socialrådgiver, hvor han arbejdede nogle år. Frederik er vant til at omgås alle slags mennesker, og er et dybt og engageret socialt menneske. Madlavning har altid haft Frederiks store passion, han har altid arbejdet med både den finere madlavning og det gode gamle danske køkken. Madlavning har været en stor del af Frederiks liv. Frederik har ansat en kok med stor erfaring fra Michelin restauranter. Ud over det har Frederik en konditor, der tager sig af alle de lækre sager. Ved siden af  det, giver Frederik også borgere uden arbejde en chance for at komme til at arbejde i køkkenet, hvis det f.eks. er madlavning der interesserer borgerne. På den måde har de mulighed for at komme i fast job igen.

Frederiks koncept er: Gourmet catering køkken af meget høj kvalitet. Ud over det er der også take away, god, sund og nærende mad til meget rimelige priser. Ja der er noget for enhver pengepung. Maden er af høj kvalitet, alter lavet helt fra bunden. Der er udsøgt kaffe fra Coffee Company til rimelige priser. Der er udsøgte vine fra bl.a. Spanien og specielle øl fra mikrobryggerier. 

Man kan ikke spise på stedet, man tager selv sin mad med hjem og sørger for hyggen.

Frederik er en meget jordnær og humoristisk person, der er en hyggelig stemning mellem Frederik og hans personale. Dette smitter selvfølgelig af på publikum der kommer i forretningen, og de kommer igen og igen.

MÆSK har selvfølgelig en hjemmeside der hedder: http://www.maesk.dk. Der er alle ugens menuer opdateret, så man kan se hvad der bliver tilberedt den følgende dag. Man kan også kontakte MÆSK på telefon 27 57 05 15.

Jeg kan på alle måder anbefale MÆSK. Man skal vel forkæle sig selv engang imellem?

Besøg pølsevognen på Godthåbsvej og få stillet sulten og kom i godt humør.

Pølsemand Villy Sauer tv. og medhjælper Albert th.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Kom og besøg Villy og Albert i pølsevogn på Godthåbsvej. Her er altid godt humør og venlig betjening.

 

Af: Frits Degner

Villy og Albert er ejer af pølsevognen på Godthåbsvej lige ved siden af Roxy Antik. Villy Sauer har stået i sin pølsevogn siden 2009. Villy Sauer har også en medarbejder Albert, de er begge et par gemytlige fyre, der meget gerne tager en sludder og et godt grin med kunderne. Her kommer mange "stam" kunder, både Villy og Albert kender mange Frederiksberg borgere der er faste kunder. Her kommer også mange strøj kunder og borgere der bare kigger forbi for at sige hej. Har man først været i Villys pølsevogn en gang, kan man ikke lade være med at vende tilbage.

Villy og Albert er to meget hyggelig fyre, der forstår at hygge om kunderne, Villy og Albert er også to meget udadvendte fyre, der altid er frisk på en god joke. Ud over det, er Albert single, så han håber der en dag kommer en sød pige/kvinde forbi og ”redder” ham.

Villy og Albert har et rigt udvalg af forskellige pølser. Ud over det, sælges der også bøfsandwich m.m. Maden er altid frisk og veltilberedt. Man kan selvfølgelig også slukke tørsten på stedet, der er forskellige varianter af sodavand.  Her er rent og pænt, der er et bord og stole ved siden af pølsevognen, så man kan sidde og spise i fred og ro.

Denne pølsevogn kan varmt anbefales.

Besøg frisør Miranda på Godthåbsvej 46.

Frisør Miranda i fuld gang med sin føntørre.

Frisør Miranda ligger på Godthåbsvej 46. 2000 Frederiksberg.

 

Miranda er en super god og dygtig frisør, med rimelige priser, der giver sig god tid at kunderne. Miranda ordner kundernes hår præcist som de ønsker, eller kommer med gode råd. Miranda er imødekommende og tager meget gerne en samtale med kunderne, om alt mellem himmel og jord. Mens man bliver klippet (får ordnet hår), serverer Miranda meget gerne en kop kaffe, så kunderne ikke går ”kaffekold” mens de er i salonen. Miranda har en stor del ”stamkunder” og nye kommer til. Det siger en hel del om Mirandas dygtighed som frisør, hun kan bl.a. trylle med en saks.

Ud over dette, har hun et bredt sortiment i forskellige hårprodukter. Der er noget for hver en smag og pengepung.

Salonen fremstår lys og indbydende, og så må det også siges, at Miranda pryder salonen.

Frisør Miranda kan varmt anbefales. Hvis man vil have klippet/ordnet frisuren hos Miranda, skal man bestille tid pr. telefon: 38 34 34 14. Rigtig god fornøjelse.

 

Coffee Company er så afgjort et besøg værd, både på deres hjemmeside og i gårdbutikken.

Et udpluk af Coffee Companys sortiment.

Coffee Company er en familiedrevet virksomhed, der på 13. år leverer kaffeløsninger til virksomheder og private.  Virksomhedes ligger i Hørsholm og den daglige drift varetages af stifter Jesper Drøhse Olsen.

Hos Coffee Company har vi en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen. Vi holder os konstant ajour med udviklingen, hvilke sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger, som understøtter kundernes behov.

Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatør af det Schweiziske brand JURA, der er et af de førende mærker indenfor fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. Der findes et bredt sortiment af JURA maskinerne, som kan anvendes både til privat og erhverv. JURA er i en artikel i Forbes blev omtalt som “Rolex indenfor kaffemaskiner”.

Coffee Company har sin egen linje af kaffeblends “Macco”. Bønnerne og blandingerne er nøje udvalgt og kaffen bliver ristet i Danmark. Et bredt udvalg af særprægede og eksklusive kaffeblandinger, for at kunne opfylde selv de mest kræsne kunders behov.

Hos Coffee Company tilbyder vi speciallavede gavekurve, der kan bruges til alle lejligheder og til enhver, der elsker at blive forkælet med lækre delikatesser. Så har du brug for en gave til dine medarbejdere, familie, venner eller forretningsforbindelser - så kan vi hjælpe dig.

Foruden vores speciallavede gavekurve med unikke delikatesser, har Coffee Company et meget bredt sortiment af rom, som er et af tidens store trend. Vi har også et fint udvalg af delikatesser fra Samsø, der bl.a. tæller de populære Bær Snapse - nogle er stærkere end andre, men alle friske og likøragtige - en drik som falder i de flestes smag.

Vi har samlet det meste af vores sortiment på vores website www.coffeecompany.dk

I er meget velkommen til at besøge os i  GÅRDBUTIKKEN på Bloustrødvej 26C. 

Gårdbutikken har ingen faste åbningstider men er ALTID åben, når vi er hjemme.

Kom forbi og ring på døren! Eller giv os et kald på tlf.: 2514 1876 / 2888 8300 - så sørger vi for at kunne være der til at betjene dig!

Hos Coffee Company sætter vi god service i højsædet, hvorfor man uanset dag eller tidspunkt altid må ringe til os!

Besøg den hyggelige slagter med de udsøgte varer.

Slagter Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Foto: Frederiksberg Tidende

Slagter Jens er så afgjort et besøg værd. Her er alt hvad hjertet kan begære af slagter varer af høj kvalitet. Slagter Jens gør meget ud af en god kundekontakt og tager med et smil altid en sludder med kunderne. Man føler virkelig man får en betjening her, som er i topklasse.

Slagter Jens er en rigtig gammeldags slagter med særlig udvalgt kød af kvalitet, hjemmelavede retter - personlig betjening og tid til kunderne.

Her er et lille udpluk af Slagter Jens udvalg i udsøgte slagtervarer.

Kød fra Hørve landgrise

Jernløsegårdens Økolam

6 ugers krogmodnet oksehøjreb – til en rigtig god bøf

Store danske juleænder (økologiske)

Hamburgerryg og bacon uden fosfat og tilsætning 

Altid friskt pålæg

Diverse smørrebrød

Færdigretter

Slagter Jens har et kæmpe udvalg i alle slagtervarer og delikatesser. Tag på Godthåbsvej 86 og besøg Slagter Jens, du bliver ikke skuffet.

 

Med venlig hilsen

 

Slagtermester Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Godthåbsvej 86

2000 Frederiksberg

Telefon: 38 87 24 57

 

Besøg Slagter Jens hjemmeside: www.slagter-jens.dk·

B. B. Jørgensen Gulvservice.

B. B. Jørgensen Gulvservice. Stærevej 71, st.th. 2400 København NV. Kontaktperson: Bechir Jørgensen.

 

Send os et par linjer om din opgave, så kan vi finde den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Beskrivelse af vores virksomhed

B. B. Jørgensen Gulvservice
- til tiden og til en fair pris

Trænger dit gulv til overfladebehandling, eller drømmer du om et helt nyt gulv, så kontakt B.B. Jørgensen Gulvservice. Vi går entusiastisk til værks, hvad end det drejer sig om børneværelser eller balsale, træterrasser eller trapper.

Mange års erfaring
Mit navn er Bechir Jørgensen,og jeg er manden bag B. B. Jørgensen Gulvservice. Efter cirka 14 år i branchen valgte jeg i 2013 at starte som selvstændig. Sammen med min fastansatte kollega udfører jeg i dag opgaver på det meste af Sjælland.

Glade kunder betyder nye kunder
Vi får mange nye kunder, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre. Vores ry er, at vi overholder aftaler, leverer et flot resultatet til tiden og tager en fornuftig pris for vores arbejde. Dette ry gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til, for det er sådan vi gerne vil have, at folk skal opleve os.

Faste priser
På vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over vores prisleje. Her finder du priseksempler på både parketgulve, plankegulve, slibning og overfladebehandling. Vil du have et mere præcist tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os - det er ganske uforpligtende.

Kort opsummeret

- Tomandsvirksomhed med base i København NV
- Mange års erfaring inden for branchen
- Tager imod store som små opgaver
- Sætter stor ære i at levere flotte resultater til tiden.

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, så ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig. Telefon: 71 51 21 96. Man kan altid stole på B. B. Jørgensen Gulvservice, både med hensyn til aftaler, service og rimelige priser.

Her kan man se vores meget rimelige priser, fotos m.m. Web: http://www.bbjorgensen.dk 

 

 

Tag et smut ned til Antikvariat Penny Lane. Peter Bangs Vej 2.

Ejeren af Penny Lane, Johnny Larsen

Foto Frederiksberg Tidende

Antikvariat Penny Lane Peter Bangs Vej 2. på Frederiksberg ( Danmarks billigste antikvariat ) er et besøg værd. Her er et væd af bøger og tegneserier til billige priser. Ud over det er indehaveren Johnny Larsen en meget hyggelig og hjælpsom person.

 

Af Frits Degner

Antikvariatet er opkaldt efter sangen Penny Lane med The Beatles. Den har ligget på Peter Bangs Vej 2 siden 17/3-1974. Indehaveren Johnny Larsen overtog butikken efter et ægtepar. Hun solgte frugt, grønt og blomster, og i baglokalet havde manden et revisor-kontor. En af dem, der hjalp med at få butikken i gang, var den senere verdensberømte forfatter Jussi Adler-Olsen. Han havde et tegneserie-antikvariat i Blågårdsgade (Pegasus) på det tidspunkt. Nu vi er ved de kendte, så har Dan Turèll en gang rodet i en af mine bogkasser, men han fandt ikke noget. En anden gang var Preben Elkjær inde og købe nogle bøger. Han havde benet i gips, og da en pige i studenter-hestevogn fik øje på ham, sprang hun af i farten for at få hans autograf, og kom gud ske lov ikke til skade.

I starten solgte jeg hovedsagelig gamle tegneserier, senere bøger, plader mm. Det var meningen, at jeg skulle drive butikken i en periode, mens jeg studerede. Nu er det slut med at studere, men antikvariatet kører videre.

Jeg kan på det varmeste anbefale Antikvariat Penny Lane. Johnny Larsen er en meget hyggelig person, hvor man kan tale om alt, ikke kun bøger og tegneserier. Man føler sig virkelig velkommen i Johnny Larsens antikvariat, her en er hyggelig og uformel stemning. Der er bøger og tegneserier overalt, men Johnny ved hvor den bog eller tegneseriehæfte du er på udkig efter ligger. Der er bøger for hver en smag, bl.a. historie, krimier og noveller. Ud over det kan man også købe vinyl, DC og DVD.

Tag et smut ned i Penny Lane og få en god oplevelse. Du kommer helt sikkert igen. Penny Lane har åbent mandag og onsdag fra kl. 13.00 – 17.00.

Du kan også købe online hos Penny Lane. Mail adresse: www.antikvariatetpennylane.dk Eller pr. telefon: 38 86 65 42.

Rigtig god fornøjelse.