Thorsøe Foto & Video på Finsensvej 8, på Frederiksberg er flyttet til Herlev Bygade 20. Forretningen hedder nu Centrum Foto.

Jan Poulsen i aktion hos Centrumfoto.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Af Frits Degner

 

Kom og besøg hvor nye hyggelige forretning Centrum Foto i Herlev Bygade 20. Her er alt hvad hjertet begærer af fotoudstyr.

 

Kunderne får en alle tiders professionel betjening. Både indehaveren Jan Poulsen og personalet gør alt for at hjælpe kunderne og give svar på de spørgsmål de eventuelt måtte have. Ud over det, kan man også få en snak om alt og intet, sågar spilleautomater kan man tale om. Der er en meget hyggelig stemning i forretningen.

Centrum Foto, har altid billige priser, både hvad angår fremkaldelse af film, digitale billeder overført til papirbilleder, en foto CD m.m. De sælger også kameraer til nedsat pris og andet foto udstyr.

Forretningen er meget velassorteret, her er alt hvad hjertet kan begære, både for amatør fotografen og den mere professionelle. Alle priser er meget rimelige også selv om varerne ikke er på tilbud.

Vores nye Kodak instant printer er klar til brug!

KOM IND og print dine digitale billeder, i 300 dpi opløsning, på vores nye Kodak ordrekiosk, der printer ud på få minutter! Du kan printe fra hukommelseskort, USB stik, CD/DVD, smartphones via kabeltilslutning (Apple gamme bredt stik og lightningstik) samt micro USB (Samsung mm.) Du kan også printe billeder direkte fra din Facebook eller Instagramprofil! NU også Dropboks og Googlephotos! Størrelser op til 15X20 cm. samt mange forskellige billedpakker...

Centrum Foto håber på at se nogle af vore gamle kunder fra Frederiksberg, vi vil med største fornøjelse betjene jer på bedste vis, som vi gjorde det på Finsensvej på Frederiksberg.

Du kan kontakte os på telefon: 31 37 34 39 eller ilik ind på: www.centrumfoto123hjemmeside.dk. Der kan du se en stor del af sortimentet.

Vor åbningstider er: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 17.30. Fredag fra kl. 10.00 til 18.00. Lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.

Vi byder jer velkommen i vor butik med høflig og professionel betjening i særklasse.

Hold varmen på terrassen med infrarødt lys og spar både penge og CO2

En kop kaffe ude på terrassen.

 

PRESSEMEDDELELSE

     

                                                                                                                              

Terrassevarmere er inden for de seneste år blevet populære blandt de danske husejere. Med ny teknologi er de også blevet mere energieffektive, så vælger du din terrassevarmer med omhu, er der, ifølge energiselskabet NRGi, både energi og penge at spare.

Drømmen om lange lune sommeraftener er noget de fleste kan nikke genkendende til. Desværre er det kun ganske få dage om året, at det danske klima tillader sene aften- og nattetimer udendørs, hvilket er medvirkende til, at terrassevarmere har vundet indpas blandt de danske husejere.

- Terrassevarmere har længe været populære, når danskerne vil forlænge de hyggelige sommeraftner ude – og de seneste år er teknologien i især de eldrevne terrassevarmeres varmeelementer blevet udviklet og forbedret, så de er blevet mere energieffektive. Det er både til gavn for miljøet og pengepungen, siger Benny Hebsgaard, energirådgiver i energiselskabet NRGi, og fortsætter:

- Så selvom det i sidste ende er både billigst og bedst for miljøet at tage en ekstra trøje eller et tæppe på for at holde varmen på terrassen, kan jeg godt forsvare at bruge terrassevarmeren. Der er dog stor forskel på energiudnyttelsen og udledningen af CO2 blandt de forskellige typer af terrassevarmere, der er på markedet i dag. Derfor anbefaler jeg altid, at man laver lidt research, inden man investerer i den udendørs varmekilde.  

Lavere driftspris på eldrevne modeller
Overordnet skelner man mellem gasdrevne og eldrevne terrassevarmere. De eldrevne kan yderligere inddeles i reflektorvarmere, halogenvarmere og varmelamper med infrarødt lys.

Prismæssigt er der stor forskel på terrassevarmere, hvor den billigste koster et par hundrede kroner og den dyreste flere tusinde kroner, og der er ikke nødvendigvis sammenhæng mellem pris og levetid. Derfor anbefaler Benny Hebsgaard, at man tager udgangspunkt i ens behov, når man vælger terrassevarmer.

- Hvor eldrevne terrassevarmere typisk har en rækkevidde på 9-20 kvadratmeter, så kan gasdrevne terrassevarmere dække 10-50 kvadratmeter. Driftsprisen er tilsvarende noget højere på de gasdrevne terrassevarmere, der koster 18-20 kr. pr. time varmeren er tændt modsat de eldrevne terrassevarmere, der har en driftspris på helt ned til 1 kr. pr. time, siger Benny Hebsgaard.

Den infrarøde terrassevarmer er den mest energieffektive
De eldrevne terrassevarmere er billigst i drift, og selvom indkøbsprisen går fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Og ifølge Benny Hebsgaard kan det godt betale sig at investere i den dyreste type eldrevne terrassevarmer med infrarødt lys, fordi man undgår at betale for spildvarme.

- Den infrarøde terrassevarmer er mest energieffektiv. Hvor de øvrige terrassevarmere har en del varmespild, så opvarmer den infrarøde terrassevarmer kun de elementer, som lyset rammer. Man få derfor mest glæde ud af den varme, man betaler for, siger Benny Hebsgaard.

 

Overblik over fordele og ulemper ved de forskellige typer terrassevarmere:

Type

Indkøbspris

Pris pr. time

Udledning af CO2

Fordele

Ulemper

El

 

Reflektor:
200-500 kr.

Halogen:
500-1500 kr.


Infrarød:
2000-4000 kr.

 

1-5 kr.

Ca. 1 kg CO2 pr. time

Kan ofte placeres under bordet, på en væg/et loft.

Vedligeholdelsesfri.

Kan benyttes i haveteltet eller indenfor.

Kræver adgang til stikkontakt.

Gas

800-2500 kr.

18-20 kr.

Ca. 3 kg. CO2 pr. time

Flammen skaber hyggelig atmosfære.

Afgiver meget varme og kan opvarme et stort areal.

Kræver jævnlig udskiftning af gasflaske.

Vindfølsom.

Ikke optimal til små terrasser.

 

Om NRGi

NRGi er et af Danmarks største energiselskaber med 1.100 medarbejdere og ca. 210.000 andelshavere. NRGi bidrager aktivt til realiseringen af de klima- og energipolitiske mål og går forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund. NRGi tæller divisionerne: Infrastruktur, Installation (EL:CON), Produktsalg (VEKSØ), Rådgivning (Kuben Management og EBAS) samt vedvarende Energi.

 

---

124 ungdomsboliger indviet på Frederiksberg

fsb’s formand Steen Søndergaard Thomsen til venstre og Frederiksberg borgmester Jørgen Glenthøj på toppen af Engbakken.

PRESSEMEDDELELSE

 

Behovet for ungdomsboliger er meget stort i disse år, og Frederiksberg Kommune og Københavns Største boligselskab  fsb bidrager nu med flere af de eftertragtede boliger til unge under uddannelse.  124 nyopførte ungdomsboliger, der har fået navnet Engbakken, er nemlig klar på Frederiksberg. Frederiksberg Kommunes borgmester Jørgen Glenthøj og boligselskabet fsb’s formand Steen Søndergaard har netop indviet det markante hus ved indgangen til Frederiksberg Kommune. Boligerne ligger på den gamle Falck-grund ved Nordre Fasanvej  og Bispeengbuen. Alle boliger får eget bad og toilet og et lille køkken. Dertil kommer fælles studierum, et stort fællesrum med køkken, vaskeri og flere store tagterrasser til udendørsliv. Bygningen bliver lydisoleret mod Bispeengbuen.

Der er 121 et-værelsesboliger på ca. 28 kvm plus 14 kvm fællesareal og 3 to-værelsesboliger på ca. 33 kvm plus 14 kvm fællesareal. Huslejen ligger mellem 4200 og 5100 kr. En Lidl dagligvarebutik og en Falck-station er placeret i underetagen. Totalentreprenør er KPC, arkitekt er Arkitema Architects og  rådgivende ingeniør er Oluf Jørgensen.

10 unge First Movers er ambassadører for fællesskabet

I Engbakken har kommunen og fsb valgt at bruge det såkaldte First Mover koncept, som fsb har udviklet med støtte fra ministeriet – et koncept, der skal skabe de bedst mulige rammer for et godt ungdoms- og studiemiljø i nye ungdomsboliger.  Til det har man nemlig brug for eksperthjælp fra de unge selv.

Konceptet går ud på, at 10 unge First Movers flyttede ind allerede den 5. maj, mens resten af de unge flyttede ind den 1. juni.  De 10 unge har deltaget i tre workshops arrangeret af fsb, hvor de har talt om aktiviteter, traditioner og værdier for deres nye, fælles hjem og  brug og indretning af fællesarealer.  Også den digitale kommunikation har de forholdt sig til. Målet er, at de nye beboere får mulighed for udstrakt brug af digital kommunikation i forbindelse med det stiftende afdelingsmøde og efterfølgende møder og samtidig bruger digitale redskaber til det sociale fællesskab.

De 10 First Movers skal fungere som en slags ambassadører for fællesskabet før, under og efter, at alle er flyttet ind, og de har vedtaget disse kerneværdier:

Respektfuldt studiemiljø

Engbakken er en tryg base for et konstruktivt studieliv. Ved vores væremåde tager vi hensyn til vores naboer og respekterer rolige og ordentlige rammer, hvor der er plads til at fordybe sig i studierne.

Sammenhold

I Engbakken tager vi ansvar for og hjælper hinanden. Herigennem skabes det stærke sammenhold og de aktive fællesskaber. Engbakken er et sted, der inspirerer til at tage del i fællesskabet - både det nære og det større.

Rummelighed

I Engbakken har vi respekt for forskellighed. Dette kommer til udtryk i de fleksible fællesfaciliteter, der er tilgængelige hele døgnet og i den hensynsfulde måde, vi omgås hinanden på. Her hjælper vi gerne hinanden med studierne og giver plads til fordybelse. Her hjælper vi hinanden, hvor vi kan, og bidrager til, at alle kan føle sig velkomne.

Sidste år afprøvede fsb konceptet med First Movers i 110 nye ungdomsboliger på Amager – et koncept der blev støttet af det daværende ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Den daværende minister for boligområdet Inger Støjberg sagde sådan ved indvielsen: ”I Øselsgården er der virkelig inspiration at hente for andre. Der bliver tænkt ud af boksen med et studiemiljø, som allerede er klar ved indflytning”.

De gode erfaringer med dette eksperiment, bliver altså nu brugt i Engbakken.  

 

 

Få besøg af den udkørende frisør Vicki Roholte

Frisør Vicki.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Frits Degner

 

Vicki Roholte er uddannet frisør og har arbejdet som frisør i årevis. Vicki udfører vandondulation, permanent, farvning af hår og meget mere. Vicki er både til dame og herre klipning.

Vicki arbejder fast på tre plejehjem. Ud over det kommer Vicki hos institutioner og kommer ud hos private.

Ud over dette, er Vicki noget af en humørspreder og altid i godt humør, der er altid god og høflig betjening.

Vicki Roholte har meget rimelige priser, og Vicki kan på det varmeste anbefales. Kunderne får både en god oplevelse ud af et besøg hos Vicki, men også en yderst professionel behandling, så kunderne går altid meget tilfredse fra Vicki. Vicki Roholte har mange faste kunder, de fleste af kunderne, er kommet hos Vicki i årevis.

 

Kontakt Vicki Roholte på telefon: 26 29 16 87.

Sådan undgår du at få stjålet din cykel

Foto: Vinding Cykelcenter - Cykler i Vejle.

PRESSEMEDDELELSE

 

Danskerne er glade for deres cykler, men det er tyvene desværre også. Sidste år blev over 52.000 cykeltyverier anmeldt svarende til gennemsnitligt over 140 anmeldelser om dagen[1]. Læs her, hvordan du tager dine forholdsregler off- og online og gør livet surt for cykeltyvene.


Danskerne er kendt verden over som et cykelglad folkefærd, og især i de kommende forårs- og sommermåneder bruger tusindvis cyklen som transportmiddel eller motionsform. Men cykler er også oplagte mål for tyve, og i 2016 blev der i gennemsnit anmeldt over 140 cykeltyverier om dagen i Danmark.


”Mange danskere cykler hver eneste dag til og fra arbejde, og med foråret og sommeren kommer endnu flere ud på vejene med cyklen. Tyvene får derfor flere cykler at vælge imellem, hvilket gør dem mere aktive. Samtidig ser vi en tendens til, at vi investerer flere penge i cykler end før, bl.a. dyre mountainbikes og racercykler. Det gør det ekstra attraktivt for tyvene, da specialcyklerne er nemme at afsætte igen. Derfor er det en god idé at sikre sig, at man er dækket af forsikringen, hvis cyklen bliver stjålet, før man begiver sig afsted på den tohjulede – især hvis det er en dyr en af slagsen, udtaler Alka Forsikring.


Godkendt lås, låsebevis og stelnummer

Er man uheldig at få sin cykel stjålet, er det i de fleste tilfælde indboforsikringen, der dækker, men kun hvis man har haft en fastmonteret, godkendt lås på sin cykel.


”For at få cyklen dækket af forsikringen ved tyveri er man som cykelejer nødt til at tage nogle forholdsregler. De fleste er nok klar over, at man som minimum skal låse sin cykel, men det er også vigtigt, at man bruger en lås, der er forsikringsgodkendt. Desuden skal man kunne oplyse cyklens stelnummer og ligge inde med det låsebevis, man fik med ved køb af låsen, ” fortæller Alka Forsikring og fortsætter:


”Er uheldet ude og cyklen bliver stjålet, skal man som det første og hurtigst muligt anmelde tyveriet til politiet. Derefter skal man oplyse sin forsikring om tyveriet, hvorefter man naturligvis får erstatningen udbetalt, hvis den er berettiget. ”


Cykeltyve researcher på sociale medier

Før i tiden skulle cykeltyvene selv ud og orientere sig om cykler på gader og i haveskure, men de seneste par år har tyvene fået ekstra hjælp til at gå efter de rigtig dyre cykler. Hjælpen kommer fra danskerne selv igennem vores vaner på de sociale medier - især på diverse trænings-apps.


Mange har ikke styr på deres privatindstillinger online, og det gør det muligt for tyvene at researche i billeder, opslag og træningsrutiner for at bestemme, hvor de specielle cykler kan findes. Derefter kræver det ikke meget af den erfarne cykeltyv at slå til, når ejeren ikke er hjemme.


”De fleste tænker slet ikke over, hvor mange der egentlig kan følge med i de oplysninger, der postes online. Men vi ser en stigende tendens til, at de rutinerede cykeltyve kan gå direkte efter specialcyklerne på baggrund af online research, ” siger Alka Forsikring og opstiller en række råd til at undgå at få cyklen stjålet:

1.    Lås din cykel, hver gang du går fra den. Brug en fastmonteret og godkendt lås og suppler eventuelt med en kædelås, så cyklen bliver spændt fast til et stativ eller et lignende fast punkt.

2.    Undgå for så vidt muligt at lade cyklen overnatte på tog- og busstationer samt skoler.

3.    Brug cykelkældre, aflåste gårde eller opstillede cykelskure, når muligheden er der. Men husk fortsat at låse cyklen med en godkendt lås.

4.    Overvej nøje, hvilke billeder og oplysninger du selv deler eller lader andre dele af dig og din cykel på de sociale medier.

5.    Gennemgå dine privatindstillinger på alle sociale medier og trænings-apps, der kan give de forkerte personer hints om værdien af din cykel og hvor den befinder sig.

6.    Overvej at benytte en ældre, mindre iøjefaldende cykel til hverdag, hvis du bor i storbyen, hvor cykeltyverier er mere udbredt.

GP-Tryk. Kvalitet helt i top og billige priser.

GP-Tryk. Kvalitet i topklasse.

 

Af Frits Degner

 

GP tryk kan varmt anbefales. Altid professionel og høflig betjening. Vi har billige priser, hurtig levering og kvaliteten er helt i top.

 

Alt under ét tag

GP-Tryk er et bredt favnende, full service trykkeri med et alsidigt produktsortiment.

Vi kan lave alt fra den lille folder til store forædlede publikationer og stofbannere. Uanset hvad dine ønsker er,
så finder vi en løsning, der passer til dit behov, og vi har altid brugervenligheden for modtageren for øje.

 

Trykkeri

Vi kan levere stort set alt indenfor offset- og digitaltryk, inkl. efterbehandling og forædling af dine tryksager.

Billedbehandling Vi tilbyder professionel billedbehandling, der matcher dine behov.

 

Gratis adresseservice

Nå ud til de rette modtagere. Vores adresseservice er gratis for kunder, som får trykt hos GP-Tryk eller på BilligTryksag.dk.

Konkurrencedygtighed og kundeservice er vores varemærke

Vi kan levere alt indenfor offsettryk:
Postkort, visitkort, kuverter, brochurer, kataloger, magasiner, foldere, emballage, kalendre, årsskrifter, brevpapir, løsark, tidsskrifter, plakater, mapper og omslag altsammen i alle formater, oplag og sidetal.

Hos os får du store fordele:

  • Moderne og optimeret produktion

Vi har trykmaskiner af forskellige størrelser. Det optimerer produktionen, fordi trykmaskinerne passer til de forskellige størrelser tryksager, og for dig betyder det blandt andet, at vi kan give dig konkurrencedygtige priser.

  • Kort produktionstid

På alle vores trykmaskiner har vi et ekstra in-line lakværk, som sikrer den bedste finish. Det forkorter produktionstiden, fordi vi hurtigt kan efterbehandle din tryksag, som ikke behøver tørretid, og som ikke smitter af ved beroring på grund af laklaget. Vi leverer altså tryksager til den travle hverdag.

  • Kvalitetskontrol

Igennem hele processen er der både manuelle og maskinelle kontroller for at sikre, at du modtager et kvalitetsprodukt helt ned til mindste detalje.

Kontakt os, vi sidder parat ved telefonerne for at hjælpe dig. Eller klik ind på dette link og læs mere om os: www.gp-tryk.dk

Med venlig hilsen

GP-Tryk

P. O. Pedersens Vej 26 - 8200 Aarhus N.

Tlf.: 86 32 30 33

 

Mad-Huset MÆSK

Ejeren af Mad-Stedet MÆSK: Frederik Ketager.

Foto: Frederiksberg Tidende

Mad-Huset MÆSK på Frederiksberg er så afgjort et besøg værd.

 

Af Frits Degner

Mad-Huset MÆSK er beliggende på Nyelandsvej 63. Indehaveren Frederik Ketager er en ung man på 39 år. Frederik er oprindeligt uddannet økonom, men søgte nye udfordringer ved at læse til socialrådgiver, hvor han arbejdede nogle år. Frederik er vant til at omgås alle slags mennesker, og er et dybt og engageret socialt menneske. Madlavning har altid haft Frederiks store passion, han har altid arbejdet med både den finere madlavning og det gode gamle danske køkken. Madlavning har været en stor del af Frederiks liv. Frederik har ansat en kok med stor erfaring fra Michelin restauranter. Ud over det har Frederik en konditor, der tager sig af alle de lækre sager. Ved siden af  det, giver Frederik også borgere uden arbejde en chance for at komme til at arbejde i køkkenet, hvis det f.eks. er madlavning der interesserer borgerne. På den måde har de mulighed for at komme i fast job igen.

Frederiks koncept er: Gourmet catering køkken af meget høj kvalitet. Ud over det er der også take away, god, sund og nærende mad til meget rimelige priser. Ja der er noget for enhver pengepung. Maden er af høj kvalitet, alter lavet helt fra bunden. Der er udsøgt kaffe fra Coffee Company til rimelige priser. Der er udsøgte vine fra bl.a. Spanien og specielle øl fra mikrobryggerier. 

Man kan ikke spise på stedet, man tager selv sin mad med hjem og sørger for hyggen.

Frederik er en meget jordnær og humoristisk person, der er en hyggelig stemning mellem Frederik og hans personale. Dette smitter selvfølgelig af på publikum der kommer i forretningen, og de kommer igen og igen.

MÆSK har selvfølgelig en hjemmeside der hedder: http://www.maesk.dk. Der er alle ugens menuer opdateret, så man kan se hvad der bliver tilberedt den følgende dag. Man kan også kontakte MÆSK på telefon 27 57 05 15.

Jeg kan på alle måder anbefale MÆSK. Man skal vel forkæle sig selv engang imellem?

Besøg pølsevognen på Godthåbsvej og få stillet sulten og kom i godt humør.

Pølsemand Villy Sauer tv. og medhjælper Albert th.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Kom og besøg Villy og Albert i pølsevogn på Godthåbsvej. Her er altid godt humør og venlig betjening.

 

Af: Frits Degner

Villy og Albert er ejer af pølsevognen på Godthåbsvej lige ved siden af Roxy Antik. Villy Sauer har stået i sin pølsevogn siden 2009. Villy Sauer har også en medarbejder Albert, de er begge et par gemytlige fyre, der meget gerne tager en sludder og et godt grin med kunderne. Her kommer mange "stam" kunder, både Villy og Albert kender mange Frederiksberg borgere der er faste kunder. Her kommer også mange strøj kunder og borgere der bare kigger forbi for at sige hej. Har man først været i Villys pølsevogn en gang, kan man ikke lade være med at vende tilbage.

Villy og Albert er to meget hyggelig fyre, der forstår at hygge om kunderne, Villy og Albert er også to meget udadvendte fyre, der altid er frisk på en god joke. Ud over det, er Albert single, så han håber der en dag kommer en sød pige/kvinde forbi og ”redder” ham.

Villy og Albert har et rigt udvalg af forskellige pølser. Ud over det, sælges der også bøfsandwich m.m. Maden er altid frisk og veltilberedt. Man kan selvfølgelig også slukke tørsten på stedet, der er forskellige varianter af sodavand.  Her er rent og pænt, der er et bord og stole ved siden af pølsevognen, så man kan sidde og spise i fred og ro.

Denne pølsevogn kan varmt anbefales.

Besøg det hyggelige kræmmermarked på Slotsherrensvej 107. 2720 Vanløse.

En af de mange stader på kræmmermarkedet Slotherrensvej 107.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

 

Af Frits Degner

 

Kræmmermarkedet

Kræmmermarkedet på Slotsherrensvej 107 har gratis adgang og holder åbent fra fredag- lørdag og søndag mellem kl. 09.30 – 16.00. Kom og gør et fund hos de hyggelige og friske kræmmere, de er til at tale med og publikum kan ”prutte” om priserne. Endvidere er kræmmerne altid med på en god samtale om alt mellem himmel og jord. Kræmmerne har yderst rimelige priser. Her er alt lige fra nips, porcelæn, computere, DVD, CDere, stereoanlæg, legetøj, møbler, en urmager m.m. Ved juletid er her et væld af julepynt både gammelt og nyt. Kræmmermarkedet er også et sted for unge der skal stifte hjem, her kan de indrette sig for en yderst overkommelig pris. Der er selvfølgelig også et rigt udvalg for de etablerede, man kan altid finde noget, der kan pryde ens hjem. Børnene vil have stor fornøjelse af markedet, da der er meget i legetøj. Her er i alt: 64 indendørs stader plus de udendørs stader hvor publikum også kan gå på ”opdagelse” i loppefundnår vejret tillader det. 

Handicapvenlig

Hallen der huser kræmmermarkedet, er handicapvenlig så gangbesværede uden problem kan bevæge sig rundt i hallen også med en rollator.

Cafeteria

Kræmmermarkedet har et hyggeligt cafeteria med meget rimelige priser. Her kan man bl.a. købe velsmurt smørrebrød, pølser med brød, lagkage, vienerbrød, kaffe, vand og øl. Her er en god og høflig betjening.

Parkering

Kommer publikum i bil, er der gratis parkering på pladsen foran kræmmermarkedet.

Leje af stader

For de interesserede der vil leje stader på Slotsherrensvej 107, kan det oplyses at stadelejen er: f.eks. 3 x 2 meter til 200,- kr. pr. dag og 450,- kr. pr. dag fredag- lørdag og søndag. Desuden har vi udendørs stader på parkerings plads 75,- kr. pr. dag.

Kræmmere skal betale 25 kr. til markedsføring. Der kan lejes bord for 25 kr. pr dag. Vi har ca. 1400 besøgende pr. weekend. Der kan bestilles stader på mail: lecojakraemmer@hotmail.com  eller henvendelse til daglig leder Lene Petersen på telefon: 25 46 65 21.

Velkommen til kræmmermarked på Slotsherrensvej 107.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vore lyse og indbydende lokaler.

 

Med venlig hilsen

Kræmmerne på Slotsherrensvej 107.

Besøg den gamle og anerkendte delikatessebutik Helges Ost.

Helges Ost på Værnedamsvej 9.

Værnedamsvej er kendt som Københavns svar på Paris. I den travle, smalle og hyggelige indkøbsgade mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade ligger nogle af byens allerbedste specialforretninger og spisesteder. Midt i gaden finder du populære Helges Ost, som i tre generationer har solgt delikatesser til kunderne, der sætter pris på god mad. Helges Ost har haft Keenie Jørgensen ansat i otte år, men Keenie tog springet og købte forretningen i maj 2015. Keenie kører den gode tradition videre i delikatessebutikken. Hos Helges Ost er der en meget hyggelig stemning og en særdeles god og professionel betjening. Der er altid tid til at kunderne kan få en oste snak eller, du kan tale om alt og intet med den imødekommende ejer og personalet. Du føler dig virkelig velkommen hos Helges Ost.

Hos Helges Ost får du fantastiske smagsoplevelser. Delikatesseforretningen har et kæmpe udvalg af de mest smagfulde oste, pølser og skinker fra det meste af Europa. Og du kan krydre dine anretninger med butikkens vidunderlige oliven, marmelader, pesto, soltørrede tomater, tapanader, olivenolier, vine og italienske øl. Og som noget helt unikt kan du også få nybagt italienske brød og boller fra eget bageri. Med Dagens tilbud kan du anrette det mest fantastiske oste- og pølsebord og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Med venlig hilsen og på gensyn.

Helges Ost

Værnedamsvej 9
1819 Frederiksberg C

Åbningstider:
Tirsdag - torsdag, kl. 10-18
Fredag, kl. 10-19
Lørdag, kl. 9-14

www.helgesost.dk

Tel. 33 24 41 02

 

Besøg frisør Miranda på Godthåbsvej 46.

Frisør Miranda i fuld gang med sin føntørre.

Frisør Miranda ligger på Godthåbsvej 46. 2000 Frederiksberg.

 

Miranda er en super god og dygtig frisør, med rimelige priser, der giver sig god tid at kunderne. Miranda ordner kundernes hår præcist som de ønsker, eller kommer med gode råd. Miranda er imødekommende og tager meget gerne en samtale med kunderne, om alt mellem himmel og jord. Mens man bliver klippet (får ordnet hår), serverer Miranda meget gerne en kop kaffe, så kunderne ikke går ”kaffekold” mens de er i salonen. Miranda har en stor del ”stamkunder” og nye kommer til. Det siger en hel del om Mirandas dygtighed som frisør, hun kan bl.a. trylle med en saks.

Ud over dette, har hun et bredt sortiment i forskellige hårprodukter. Der er noget for hver en smag og pengepung.

Salonen fremstår lys og indbydende, og så må det også siges, at Miranda pryder salonen.

Frisør Miranda kan varmt anbefales. Hvis man vil have klippet/ordnet frisuren hos Miranda, skal man bestille tid pr. telefon: 38 34 34 14. Rigtig god fornøjelse.

 

Coffee Company er så afgjort et besøg værd, både på deres hjemmeside og i gårdbutikken.

Et udpluk af Coffee Companys sortiment.

Coffee Company er en familiedrevet virksomhed, der på 13. år leverer kaffeløsninger til virksomheder og private.  Virksomhedes ligger i Hørsholm og den daglige drift varetages af stifter Jesper Drøhse Olsen.

Hos Coffee Company har vi en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen. Vi holder os konstant ajour med udviklingen, hvilke sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger, som understøtter kundernes behov.

Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatør af det Schweiziske brand JURA, der er et af de førende mærker indenfor fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. Der findes et bredt sortiment af JURA maskinerne, som kan anvendes både til privat og erhverv. JURA er i en artikel i Forbes blev omtalt som “Rolex indenfor kaffemaskiner”.

Coffee Company har sin egen linje af kaffeblends “Macco”. Bønnerne og blandingerne er nøje udvalgt og kaffen bliver ristet i Danmark. Et bredt udvalg af særprægede og eksklusive kaffeblandinger, for at kunne opfylde selv de mest kræsne kunders behov.

Hos Coffee Company tilbyder vi speciallavede gavekurve, der kan bruges til alle lejligheder og til enhver, der elsker at blive forkælet med lækre delikatesser. Så har du brug for en gave til dine medarbejdere, familie, venner eller forretningsforbindelser - så kan vi hjælpe dig.

Foruden vores speciallavede gavekurve med unikke delikatesser, har Coffee Company et meget bredt sortiment af rom, som er et af tidens store trend. Vi har også et fint udvalg af delikatesser fra Samsø, der bl.a. tæller de populære Bær Snapse - nogle er stærkere end andre, men alle friske og likøragtige - en drik som falder i de flestes smag.

Vi har samlet det meste af vores sortiment på vores website www.coffeecompany.dk

I er meget velkommen til at besøge os i  GÅRDBUTIKKEN på Bloustrødvej 26C. 

Gårdbutikken har ingen faste åbningstider men er ALTID åben, når vi er hjemme.

Kom forbi og ring på døren! Eller giv os et kald på tlf.: 2514 1876 / 2888 8300 - så sørger vi for at kunne være der til at betjene dig!

Hos Coffee Company sætter vi god service i højsædet, hvorfor man uanset dag eller tidspunkt altid må ringe til os!

Besøg den hyggelige slagter med de udsøgte varer.

Slagter Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Foto: Frederiksberg Tidende

Slagter Jens er så afgjort et besøg værd. Her er alt hvad hjertet kan begære af slagter varer af høj kvalitet. Slagter Jens gør meget ud af en god kundekontakt og tager med et smil altid en sludder med kunderne. Man føler virkelig man får en betjening her, som er i topklasse.

Slagter Jens er en rigtig gammeldags slagter med særlig udvalgt kød af kvalitet, hjemmelavede retter - personlig betjening og tid til kunderne.

Her er et lille udpluk af Slagter Jens udvalg i udsøgte slagtervarer.

Kød fra Hørve landgrise

Jernløsegårdens Økolam

6 ugers krogmodnet oksehøjreb – til en rigtig god bøf

Store danske juleænder (økologiske)

Hamburgerryg og bacon uden fosfat og tilsætning 

Altid friskt pålæg

Diverse smørrebrød

Færdigretter

Slagter Jens har et kæmpe udvalg i alle slagtervarer og delikatesser. Tag på Godthåbsvej 86 og besøg Slagter Jens, du bliver ikke skuffet.

 

Med venlig hilsen

 

Slagtermester Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Godthåbsvej 86

2000 Frederiksberg

Telefon: 38 87 24 57

 

Besøg Slagter Jens hjemmeside: www.slagter-jens.dk·

B. B. Jørgensen Gulvservice.

B. B. Jørgensen Gulvservice. Stærevej 71, st.th. 2400 København NV. Kontaktperson: Bechir Jørgensen.

 

Send os et par linjer om din opgave, så kan vi finde den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Beskrivelse af vores virksomhed

B. B. Jørgensen Gulvservice
- til tiden og til en fair pris

Trænger dit gulv til overfladebehandling, eller drømmer du om et helt nyt gulv, så kontakt B.B. Jørgensen Gulvservice. Vi går entusiastisk til værks, hvad end det drejer sig om børneværelser eller balsale, træterrasser eller trapper.

Mange års erfaring
Mit navn er Bechir Jørgensen,og jeg er manden bag B. B. Jørgensen Gulvservice. Efter cirka 14 år i branchen valgte jeg i 2013 at starte som selvstændig. Sammen med min fastansatte kollega udfører jeg i dag opgaver på det meste af Sjælland.

Glade kunder betyder nye kunder
Vi får mange nye kunder, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre. Vores ry er, at vi overholder aftaler, leverer et flot resultatet til tiden og tager en fornuftig pris for vores arbejde. Dette ry gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til, for det er sådan vi gerne vil have, at folk skal opleve os.

Faste priser
På vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over vores prisleje. Her finder du priseksempler på både parketgulve, plankegulve, slibning og overfladebehandling. Vil du have et mere præcist tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os - det er ganske uforpligtende.

Kort opsummeret

- Tomandsvirksomhed med base i København NV
- Mange års erfaring inden for branchen
- Tager imod store som små opgaver
- Sætter stor ære i at levere flotte resultater til tiden.

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, så ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig. Telefon: 71 51 21 96. Man kan altid stole på B. B. Jørgensen Gulvservice, både med hensyn til aftaler, service og rimelige priser.

Her kan man se vores meget rimelige priser, fotos m.m. Web: http://www.bbjorgensen.dk 

 

 

Tag et smut ned til Antikvariat Penny Lane. Peter Bangs Vej 2.

Ejeren af Penny Lane, Johnny Larsen

Foto Frederiksberg Tidende

Antikvariat Penny Lane Peter Bangs Vej 2. på Frederiksberg ( Danmarks billigste antikvariat ) er et besøg værd. Her er et væd af bøger og tegneserier til billige priser. Ud over det er indehaveren Johnny Larsen en meget hyggelig og hjælpsom person.

 

Af Frits Degner

Antikvariatet er opkaldt efter sangen Penny Lane med The Beatles. Den har ligget på Peter Bangs Vej 2 siden 17/3-1974. Indehaveren Johnny Larsen overtog butikken efter et ægtepar. Hun solgte frugt, grønt og blomster, og i baglokalet havde manden et revisor-kontor. En af dem, der hjalp med at få butikken i gang, var den senere verdensberømte forfatter Jussi Adler-Olsen. Han havde et tegneserie-antikvariat i Blågårdsgade (Pegasus) på det tidspunkt. Nu vi er ved de kendte, så har Dan Turèll en gang rodet i en af mine bogkasser, men han fandt ikke noget. En anden gang var Preben Elkjær inde og købe nogle bøger. Han havde benet i gips, og da en pige i studenter-hestevogn fik øje på ham, sprang hun af i farten for at få hans autograf, og kom gud ske lov ikke til skade.

I starten solgte jeg hovedsagelig gamle tegneserier, senere bøger, plader mm. Det var meningen, at jeg skulle drive butikken i en periode, mens jeg studerede. Nu er det slut med at studere, men antikvariatet kører videre.

Jeg kan på det varmeste anbefale Antikvariat Penny Lane. Johnny Larsen er en meget hyggelig person, hvor man kan tale om alt, ikke kun bøger og tegneserier. Man føler sig virkelig velkommen i Johnny Larsens antikvariat, her en er hyggelig og uformel stemning. Der er bøger og tegneserier overalt, men Johnny ved hvor den bog eller tegneseriehæfte du er på udkig efter ligger. Der er bøger for hver en smag, bl.a. historie, krimier og noveller. Ud over det kan man også købe vinyl, DC og DVD.

Tag et smut ned i Penny Lane og få en god oplevelse. Du kommer helt sikkert igen. Penny Lane har åbent mandag og onsdag fra kl. 13.00 – 17.00.

Du kan også købe online hos Penny Lane. Mail adresse: www.antikvariatetpennylane.dk Eller pr. telefon: 38 86 65 42.

Rigtig god fornøjelse.