Hærløbet 16 maj 2019 - hvem løber du for?

Hærløbet 2019.

Foto: Hærens Officersskole.

 

Redaktionen har modtaget følgende fra Julie Bregnhøi Hyldig som er repræsentant for organisationen bag Hærløbet 2019.

Den 11. april 2019.

 

PRESSEMEDDELELSE:

 

Hærløbet er et årligt tilbagevendende velgørenhedsløb i Søndermarken, drevet af frivillige kadetter fra Hærens Officersskole. Hærløbet rejser hvert år et større beløb, som doneres til et skiftende velgørende veteran projekt.

I år går pengene til Operators Hockey Club, en veteranforening hvor ishockey danner rammen for samvær mellem veteraner og nuværende tjenestegørende soldater, med det formål at forebygge følelser som eksklusion og ensomhed hos veteranerne.

Mere specifikt går pengene til klubbens tur til USA hvor de stiller 30 mand til flere kampe imod adskillige amerikanske veteran-ishockeyhold. Turen vil både give de deltagende veteraner en stor oplevelse, danne bånd på tværs af Atlanten og give hele klubben boost, så den i fremtiden vil kunne hjælpe endnu flere veteraner.

Hærløbet er afhængige af donationer og at så mange løbere deltager som muligt. Hvis du som privatperson eller virksomhed har lyst til at donere et beløb til Operators Hockey Club, kan du kontakte haerlobet@gmail.com for mere information. Hvis du vil deltage i løbet, foregår tilmelding via sportstiming, kopier dette link: https://www.sportstiming.dk/event/5931?fbclid=IwAR2zAioSMZ-DM19RmrEc0o8B7tQdde832zbkkPlE9ZPXeCkIBeJ-yUOP15k
 
 
Vi håber på at se så mange af jeg som muligt.

  

Hvorfor bliver man ensom, selvom man er blandt andre mennesker?

Henrik Jessen

Fotograf: Peter Kragballe

 

Redaktionen har modtaget følgende:

Den 1. april 2019.

 

PRESSEMEDDELELSE

 

 

Lokal Frederiksberg-borger skriver novellesamling om ensomhed og selvbedrag.

 

Mange af os forbinder måske ensomhed med det at være alene og ikke komme ud blandt andre mennesker. Men problemet kan også opstå, når man er sammen med andre. Og den ensomhed er ofte værre, mener forfatter Henrik Jessen, der er aktuel med novellesamlingen Det skrå kast, der udkommer 5. april.

 

Novellesamlingen behandler forskellige emner som livet i udkantsdanmark, folkeskolen og kærlighed. Fælles for novellerne er et underliggende tema om ensomhed. En ensomhed, hvor karaktererne føler sig fremmedgjorte og ensomme blandt de mennesker, de er omgivet af. Og den ensomhed er ofte værre, mener forfatter Henrik Jessen, der er aktuel med en ny bog, der kredser om emnet.

 

"Når man oplever ensomhed, selvom man er en del af en gruppe, er det måske endnu mere ødelæggende. Fordi det bliver tydeligt, hvor ensom man egentlig er."

 

En dame i novellesamlingen ønsker ikke at være i sit ægteskab, men hun taler ikke med nogen om det - heller ikke sin mand. I stedet bliver hun indebrændt og til sidst ondskabsfuld.
En gymnasieelev prøver at blive en del af klassen og laver flere og flere vanvittige ting for at blive set. Og det eneste, han får ud af sine anstrengelser, er, at han bliver helt udstødt.
En grønlandsk dame bliver gift med en dansk mand. De har svært ved at trænge igennem til hinanden på grund af kulturforskellen, så han ender med at føre et parallelt liv uden konens vidende.

 

"Ensomheden kan presse mennesker så langt ud, at de begynder at guddommeliggøre sig selv," siger forfatter Henrik Jessen. Og præcis det sker for nogle af karaktererne i hans novellesamling. Vi ser blandt andet en ung mand, der bilder sig selv ind, at en pige er vild med ham, selvom intet tyder på det. En anden person fortæller sig selv og sine omgivelser, at han har godt styr på kvinder. Men det eneste, han har, er billeder hjemme i sin skuffe af tilfældige damer, han aldrig har mødt.

 

Om forfatteren

Henrik Jessen, f. 1971, er opvokset i en lille by i Sønderjylland. Han bor på i dag Frederiksberg og har arbejdet som gymnasielærer i Danmark og på Grønland. Debuterede i 2018 med romanen Aften på Kalvebod Brygge hos Byens Forlag. Det skrå kast er hans anden udgivelse.  

 

Om forlaget

Byens Forlag driver bogcaféer i København og Vejle som udadvendte kontorer. Levende bogformidling er et særkende for forlaget, der ønsker at integrere sig i bylivet og formidle litteraturen direkte til læserne.

 

Det skrå kast udkommer 5. april 2019 på Byens Forlag og koster 229 kr.

 

 

 

Frederiksbergs første børnehøjskole en realitet.

Børn i aktivitet.

Foto: Frederiksberg Bibliotek.

 

Redaktionen har modtaget følgende:

Den 9. februar 2019.

 

PRESSEMEDDELELSE

 

 

Frederiksbergs første børnehøjskole inviterer børn til en uge med kultur, leg og nye fællesskaber.  Bag højskolen står Teatret Riddersalen, Design-firmaet NoWhereLand og Biblioteket Frederiksberg.


Alle børn på Frederiksberg inviteres til børnehøjskole i vinterferien.  Her vil børnene blandt andet opleve teaterforestillingen Æblet falder ikke langt fra stammen i Riddersalen - bag scenen og som publikum. De vil prøve kræfter med stop motion-film, bygge en fantasiby og lave deres egen kunstudstilling.

”Vi glæder os til at byde en masse børn velkommen til en sjov uge, hvor vi sammen kaster os ud i nye projekter, skaber ting helt selv, viser vores stemmer og får mod til at arbejde kreativt og oplever at være en del af et nyt fællesskab”, siger Mette Vestergaard, projekt- & Udviklingsmedarbejder på Biblioteket Frederiksberg.

Børnehøjskolen er for børn i alderen syv-10 år og finder sted tirsdag til fredag i uge 7 på Medborgercentret Nordens Plads. Alle dage fra klokken 10 – 13. Højskolen afsluttes med en fernisering fredag aften med fællesspisning for børnene og deres familier og venner. 

 

Program for børnehøjskolen i uge 7

  • Tirsdag: Hvad er kunst og kultur og hvad er Street Art? Vi maler Street Art til Nordens Plads.
  • Onsdag: Vi ser teaterforestillingen Æblet falder ikke langt fra stammen i Riddersalen og tager på opdagelse bag teaterscenen.
  • Torsdag: Stop motion-workshop og besøg hos Fortælleklubben, der fortæller modige kærlighedshistorier
  • Fredag: Vi bygger vores egen fantasiby i pap. Fællesmiddag og fernisering med familie og venner.


Børnehøjskolen er et led i en større indsats for at skabe bedre naboskab og medborgerskab på tværs af Nordens Plads og Frederiksberg.

Læs mere på
https://fkb.dk/nyheder/nyt-fra-biblioteket/frederiksbergs-foerste-boernehoejskole

Hvis I vil vide mere eller kigge forbi Børnehøjskolen, så kontakt

  • Mette Vestergaard, projekt- og udviklingsmedarbejder, Biblioteket Frederiksberg, 2898 1952, mean@frederiksberg.dk
  • Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, Biblioteket Frederiksberg, 40830770


Om Medborgercentret Nordens Plads

Medborgercentret Nordens Plads er en del af Biblioteket Frederiksberg og skal bidrage til mere frivillighed, livskvalitet, samskabelse, kulturelt liv, mangfoldighed og social kapital omkring Nordens Plads og på Frederiksberg i det hele taget.

Hos SKOMAGERDRENGEN er service og bedste kvalitet selvfølgelig helt i top.

Ejer af SKOMAGERDRENGEN Kristian Rasmussen.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Redaktionen har modtaget følgende annonce:

Den 21. november 2018.

 

Et lille tilbageblik på butik SKOMAGERDRENGEN.

Butikken i Vanløse åbnede som skomager helt tilbage i 1927 og har været skomager helt op til i dag. Skomager faget har fået en renæssance, der kommer mange nye kunder til der vil benytte sig af det gamle håndværk fortæller nuværende ejer Kristian Rasmussen.

Yder den bedste service og kvalitet.

Kristian yder den bedste service og kvalitet. Der bliver ikke udført arbejde som Kristian ikke kan stå inde for. Kristian overtog forretningen i 2015, det er blevet til en hyggelig og spændende butik, med et meget bredt varesortiment. Bl.a. Sko reparationer/pleje, reparationer af tasker og andre lædervarer, forhandler af Verners sko og støvle sværte, der er et Dansk produkt og produceret i Danmark, salg af bælter og punge, kopier af nøgler og speciel nøgler, omlægning/oplukning af låse, montering af låse, reparation af låse, salg af låse, service kørsel, gravering af skilte og hundetegn og automat service udføres også på gamle enarmede tyveknægte. Kristian kan lidt af hvert, han har også i mange år, været automat og karrusel reparatør i Damhus Tivoli og på Bakken.

SKOMAGERDRENGEN er absolut et besøg værd.

Forretningen emmer af hygge, den er indrettet som en god gammeldag skomager. Kig ned hos SKOMAGERDRENGEN Jernbane Allé 65 2720 Vanløse og hils på Kristian der er et meget venligt og imødekommende menneske.

      

This Rocks! er et nyt digitalt tilbud fra Biblioteket Frederiksberg til rockelskere.

This Rocks til Rockelskere:

Foto: Frederiksberg Bibliotek.

 

Redaktionen har modtaget følgende:

Den 14. november 2018.

 

PRESSEMEDDELELSE:

 

Nyt digitalt fællesskab på Frederiksberg for rockelskere This Rocks! er et nyt digitalt tilbud fra Biblioteket Frederiksberg til rockelskere på Frederiksberg og København. I community’et på Facebook deler og drøfter medlemmerne nyere rock, der begejstrer dem i øjeblikket. Rock der begejstrer This Rocks! er stedet, hvor rockinteresserede mødes og deler deres oplevelser med den musik, de elsker. Her findes musiknyheder, overraskende facts, en koncertkalender for rock, ligesom der er mulighed for at deltage i konkurrencer og quizzer. I forlængelse af det digitale community på Facebook vil This Rocks! også finde en fysisk form i form af artist talks, filmvisninger og fælles koncertturer.

Du finder This Rocks! her: https://www.facebook.com/groups/thisrocksdk/

Et nyt tilbud på Frederiksberg This Rocks! er et nyt tilbud fra Biblioteket Frederiksberg, hvor det er medlemmerne og bibliotekets community manager, der sammen skaber musikformidlingen. Community’et er skabt som et tilbud til borgere på Frederiksberg, men alle er velkommen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Anders Koch Madsen Community Manager, Biblioteket Frederiksberg Mail: anma31@frederiksberg.dk Tlf. +45 3821 1823

"Sømandstatoveringer & -Symboler"

Den nyudkomne bog "Sømandstatoveringer & -Symboler".

Foto: Tatoo Ole Nyhavn 17.

 

Redaktionen har modtaget følgende:

Den 10 oktober 2018.

 

PRESSEMEDDELELSE:

 

Majbritt Petersen springer ud som forfatter.

Jeg hedder Majbritt ( „Lille-Ole“ ) Petersen og er indehaver af verdens ældste, fungerende tatovørforretning fra 1884. Tatoveringstrenden hitter som aldrig før, og kærligheden til „old school“ sømandstatoveringer har aldrig været så stor som nu. Men hvad sker der, når du får eller påfører et menneske et symbol, du ikke kender betydningen af? Jeg har sat mig for, at skrive  en bog om de gamle fortællinger om disse smukke motiver, før de går tabt med tiden. Gennem flere år har jeg hørt de gamle spændende sømandssagn og -myter, som er blevet fortalt i butikken af tatovører og sømænd i generationer. Dem har jeg samlet i en bog med kommentarer og illustrationer. Det er lykkedes mig at finde Tattoo Oles originale tegninger fra 1940'erne, og jeg har siden lavet mine egne versioner af dem. Projektet har taget ca. 5 år og er blevet til en nemt tilgængelig bog med en masse billeder, der illustrerer de gamle symboler og betydningerne bag. Det vil være en praktisk bog for tatovører men er samtidig henvendt til alle, som elsker tatoveringer og gamle sagn. Jeg håber, I vil nyde bogen.

Majbritt Petersen med en tilfreds køber:

Benhårdt arbejde og præcision.

Efter 5 års hårdt arbejde i min fritid i al hemmelighed, med research og lange aftener med kuglepennen eller penslen i hånden, udgiver jeg min første bog. Titlen på bogen er "Sømandstatoveringer & -Symboler" Der vil være 150 nummererede bøger i Dansk udgave og 150 nummererede bøger i Engelsk udgave. Jeg har valgt at lave det hele i særudgave og der er ikke sparet på materialerne. Derfor vil denne bog med tiden blive et samler objekt hvis den ikke allerede er det.
Der vil være mulighed for at købe min bog for 1.500,- kr. og det vil være muligt at købe den i min forretning Tattoo Ole Nyhavn 17. Glæder mig til at dele mit nye kunstværk med jer, og jeg fra i dag kan kalde mig forfatter.

Kig forbi Min Købmand på Frederiksberg

Købmand Jens Erik Christensen.

Foto: Frederiksberg Tidende.

 

Af Frits Degner

Den 9. august 2018.

 

Købmanden, personale og kunder kommer hinanden ved:

På Godthåbsvej 142. 2000 Frederiksberg ligger Min Købmand. Den muntre og gemytlige Købmand Jens Erik Christensen kommer altid med en morsom bemærkning til kunderne. Er man i nedtrykt stemning når man kommer ind i forretningen, er man det ikke ret længe, når man først har mødt Jens Erik Christensen, der er noget af et livs stykke og spasmager. Min Købmand har en super god atmosfære og emmer af hygge. Her bliver kræset for kunderne i alle aldre. Personalet er yderst kompetente og høflige, de sørger for kunderne får den optimale kundeservice.

En velassorteret forretning:

Min Købmand har et bredt vare sortiment, her er alt det man lige står og mangler. Konserves, kød, pålæg, grøntsager m.m. Ud over det er her mange forskellige sodavand, saftevand, øl, spiritus og en velassorteret og udsøgt vin afdeling. Her er også bager, forskellige rugbrød, småkager skærekager, slik, is og sågar et posthus. Udvalget er stort hos Min Købmand. Har vi ikke lige det du står og mangler, skaffer vi det hjem.

Velkommen hos MIN KØBMAND.   

 

 

Kom og besøg totovør forretningen Nyhavn 17. Det er måske sidste udkald.

Majbritt Petersen/Lille Ole foran Nyhavn 17.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Redaktionen har modtaget denne pressemeddelelse fra Majbritt Petersen.

Den 21. maj 2018.

 

INVITATION  

 

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at der I Nyhavn 17 ligger verdens ældste stadigt fungerende tatovør butik som jeg er indehaver af.
Der er retssag om butikkens beståen d 6/6 og 7/6-2018 og denne enestående kulturarv kan have set sine sidste dage. Nu ligger det sådan, at retssagen er blevet udskudt da en af dommerne var blevet syg. Nu venter jeg på en ny dato, så vi kan få en endelig afgørelse i hele denne kedelige sag.
Vi har dokumentation for at der har været tatoveret i lokalerne siden 1884. Denne æra er desværre truet af at indehaveren af Restaurant Nyhavn 17, som ligger ovenover og ved siden af butikken vil udvide til et større køkken og mine lokaler skal efter planen bruges til udvidelsen af dette.
Slots og kultur styrelsen har været indover og har godkendt udvidelsen og lukningen af tatovørforretningen.

Stedet er en turistattraktion, et stykke kulturhistorie, og  yderst bevaringsværdigt efter udtalelse fra Københavns museum og flere tatoverings historikere fra ind og udland. Desuden er det stedet hvor kongelige er blevet tatoveret, bla. har Prins Frederik udtrykt sin stolthed over at hans morfar Kong Frederik er blevet tatoveret der.

Tatovør butikken var og er den første egentlige tatovør butik i hele norden og Nyhavn.  Adressen er kendt i hele verden af tatovører og kunder, som stadigvæk valfarter der til for at blive tatoveret eller gæste tatovørerne og flere verdenskendte tatovører har haft deres spæde start i butikken. Tager man til Sydamerika, USA, Japan, Kina, Tyskland osv. kender tatovørerne til denne unikke historiske butik.

Forhåbentlig er dette ikke vores sidste tid i Nyhavn 17, og Tattoo Ole Nyhavn 17 før forsvinder for altid. Det  er nu eller aldrig. Jeg/ vi  kæmper med næb og klør for at bevare "Tattoo Ole" Nyhavn 17 

Du og dine kollegaer /venner, politikere, journalister fra aviser/ugeblade og TV er altid mere end velkommen. 
 

Med Venlig Hilsen/ Best Regards

Majbritt Petersen/ Lille Ole

Tattoo Ole

 

Nyhavn 17

 

DK - 1051 København K

 

 

Tlf. +45 33 15 90 86

 

 

 

Kom og besøg "Lasses" udendørsservering fra Cafe Moccador på Kejserinde Dagmars Plads

Indehaveren af Cafe Moccador "Lasse"

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 18. maj 2018.

 

Kom til udendørsservering hos "Lasse" fra Cafe Moccador på Kejserinde Dagmars Plads. Kig forbi og bliv smittet af "Lasses" altid gode humør og venlighed. Her emmer af hygge og god stemning. Her er meget rimelige priser og altid højt til loftet.

 

Velmødt hos "Lasse" fra Cafe Moccador.

Står du og mangler en Skuespiller eller instruktør til dit næste projekt? Så har du måske fundet løsningen…

Fra TV Serien Rita. Michael Larsen til venstre.

 

Den 25. marts 2018.

 

Jeg hedder Michael Larsen er 51 år. og har arbejdet med teater og tv siden jeg var 6 år og film siden 1998.

Det er blevet til roller i div. Tv-serier som Klovn, Mille, Hjørdis og Rita med mere. Samt et utal af reklamefilm som Mou, Fona, Tdc mv.

I alt over 140 produktioner inden for film, TV og teater

Vil du læse mere om mig så kig forbi min hjemmeside
www.bricksite.com/skuespillermichael

I er også velkommen til at kontakte mig på mobil: 24452705
Eller mail: skuespillermichael67@gmail.com

 

Med venlig hilsen

 

Michael Larsen

Skuespiller/instruktør

Kom ned og besøg Tattoo-Ole Nyhavn 17. En tatovør forretning fyldt med atmosfære og hygge

Indehaveren af Tattoo-Ole Nyhavn 17. Majbritt Petersen.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Majbritt Petersen og Frits Degner

Den 13. august 2017

 

Tattoo-Ole er stadig verdens ældste fungerende tatovør forretning. 

Tatovør forretningen er af historisk og kulturel værdi for Danmark. Her har nogle af de store tatovør legender drevet forretning. F.eks. Tattoo Jack, Tattoo Ole og nu er indehaveren ”Lille Ole” Majbritt Petersen. der har været i tatovør branchen siden 2001. De sidste 11 år har det været Majbritts hovederhverv.  Majbritt Petersen, får hjælp af den dygtige tatovør Michael Thomsen, der har arbejdet som tatovør siden 1989. Michael har været arbejdet hos Majbritt siden januar 2015. 

Selve forretningen emmer af historie, hygge/stemning, og i det hele taget en super god atmosfære. Der har været tatovør forretning i Nyhavn 17 siden 1884. Selve de to lokaler i kælderen er ca. 300 år gamle og har været brugt til andre formål før 1884.

Kongelig hofleverandør af tatoveringer

Stedet har siden haft flere indehavere, hvor den mest kendte nok er tato-Ole, som var indehaver fra 1947 frem til sin død i 1988. Tato-Ole var - udover at være verdensmester i tatovering - også Kongelig Hofleverandør af tatoveringer, da flere af Kong Frederik d. IX’s tatoveringer var Oles værk.

Tiltrækker amerikanske turister

Stedet er så kendt, at det også er blevet lidt af en turistattraktion. Den nuværende indehaver Majbritt Petersen fortæller, at især amerikanske turister ofte kommer ind og vil have tatoveret et Dannebrogsflag med Nyhavn 17 nedenunder, fordi deres fædre og bedstefædre også er blevet tatoveret i Nyhavn 17.

Selve forretningen

Tatovør forretningen fremstår i hvide farver og er meget velholdt. Det er en af de fineste tatovør forretninger i Danmark.

”Lille Ole”

”Lille Ole” Majbritt Petersen er en meget dygtig tatovør. Ud over det er hun naturlig, venlig, ligetil, humoristisk og dejlig nem at tale med om alt mellem himmel og jord.

Tatoveringer og permanent make-up

Majbritt arbejder som tatovør inden for et bredt spektrum af stilarter, herunder den traditionelle sømandstusch, portrættet, sommerfuglene og vikingetatoveringen. Som tatovør elsker jeg at få nye opgaver og er altid modtagelige over for nye udfordringer. Jeg mener i det hele taget, at ægte kunstnere ikke bør holde sig fast i en bestemt stil, men hele tiden skal tage nye udfordringer op, som vi også gør i vores shop i Nyhavn i København.

​For at realisere din drøm om en ny tatovering er det meget vigtigt, at du er tydelig omkring dine ønsker og forventninger, når du taler med en tatovør. Derfor foretrækker vi, at du medbringer mindst tre billeder, der beskriver det motiv, som du ønsker tatoveret.

Majbritt Petersen udfører også Permanent make-up af øjenbryn m.m.

Majbritt Petersen tatoverer alle mennesker, der er over 18 år. Der skal fremvises billedlegitimation, og der tatoveres ikke på hals, hoved eller hænder.

​Som tatovør videreuddanner jeg mig løbende for at opretholde min viden og for at være på forkant med tiden og trenden samt for at forblive en god tatovør med en pålidelig shop.

Sanitet og renlighed 100% sterile nåle og rør.

✓ Førsteklasse kvalitets håndværk

✓ Special designede motiver​​

✓ Bedste materialer på markedet​

✓ Bedste kvalitet​​

Uddannelser:

Majbritt Petersen har følgende uddannelser:

Tatovør - mesterlære fra 2002 til 2006 hos Tattoo by Larsen

Permanent make-up i 2012 hos Mona Lise Cosmetics

Materialist fra Matas

Kom og hils på os i kælderen Tattoo-Ole  i Nyhavn 17. Du kan bestille en tid, til at få udført en tatovering lige netop til din smag og forventning.

Eller du kan kontakte os på telefon 33 15 90 86. Eller klikke ind på: www.tattoo-ole.dk. Her kan du få oplyst priser m.m. Vi har åbent tirsdag – lørdag mellem kl. 12.00 – 20.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.                          

 

Med venlig hilsen

 

Tattoo-Ole v/Majbritt Petersen

 

 

Thorsøe Foto & Video på Finsensvej 8, på Frederiksberg er flyttet til Herlev Bygade 20. Forretningen hedder nu Centrum Foto.

Jan Poulsen i aktion hos Centrumfoto.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Af Frits Degner

 

Kom og besøg hvor nye hyggelige forretning Centrum Foto i Herlev Bygade 20. Her er alt hvad hjertet begærer af fotoudstyr.

 

Kunderne får en alle tiders professionel betjening. Både indehaveren Jan Poulsen og personalet gør alt for at hjælpe kunderne og give svar på de spørgsmål de eventuelt måtte have. Ud over det, kan man også få en snak om alt og intet, sågar spilleautomater kan man tale om. Der er en meget hyggelig stemning i forretningen.

Centrum Foto, har altid billige priser, både hvad angår fremkaldelse af film, digitale billeder overført til papirbilleder, en foto CD m.m. De sælger også kameraer til nedsat pris og andet foto udstyr.

Forretningen er meget velassorteret, her er alt hvad hjertet kan begære, både for amatør fotografen og den mere professionelle. Alle priser er meget rimelige også selv om varerne ikke er på tilbud.

Vores nye Kodak instant printer er klar til brug!

KOM IND og print dine digitale billeder, i 300 dpi opløsning, på vores nye Kodak ordrekiosk, der printer ud på få minutter! Du kan printe fra hukommelseskort, USB stik, CD/DVD, smartphones via kabeltilslutning (Apple gamme bredt stik og lightningstik) samt micro USB (Samsung mm.) Du kan også printe billeder direkte fra din Facebook eller Instagramprofil! NU også Dropboks og Googlephotos! Størrelser op til 15X20 cm. samt mange forskellige billedpakker...

Centrum Foto håber på at se nogle af vore gamle kunder fra Frederiksberg, vi vil med største fornøjelse betjene jer på bedste vis, som vi gjorde det på Finsensvej på Frederiksberg.

Du kan kontakte os på telefon: 31 37 34 39 eller ilik ind på: www.centrumfoto123hjemmeside.dk. Der kan du se en stor del af sortimentet.

Vor åbningstider er: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 17.30. Fredag fra kl. 10.00 til 18.00. Lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.

Vi byder jer velkommen i vor butik med høflig og professionel betjening i særklasse.

Mad-Huset MÆSK

Ejeren af Mad-Stedet MÆSK: Frederik Ketager.

Foto: Frederiksberg Tidende

Mad-Huset MÆSK på Frederiksberg er så afgjort et besøg værd.

 

Af Frits Degner

Mad-Huset MÆSK er beliggende på Nyelandsvej 63. Indehaveren Frederik Ketager er en ung man på 39 år. Frederik er oprindeligt uddannet økonom, men søgte nye udfordringer ved at læse til socialrådgiver, hvor han arbejdede nogle år. Frederik er vant til at omgås alle slags mennesker, og er et dybt og engageret socialt menneske. Madlavning har altid haft Frederiks store passion, han har altid arbejdet med både den finere madlavning og det gode gamle danske køkken. Madlavning har været en stor del af Frederiks liv. Frederik har ansat en kok med stor erfaring fra Michelin restauranter. Ud over det har Frederik en konditor, der tager sig af alle de lækre sager. Ved siden af  det, giver Frederik også borgere uden arbejde en chance for at komme til at arbejde i køkkenet, hvis det f.eks. er madlavning der interesserer borgerne. På den måde har de mulighed for at komme i fast job igen.

Frederiks koncept er: Gourmet catering køkken af meget høj kvalitet. Ud over det er der også take away, god, sund og nærende mad til meget rimelige priser. Ja der er noget for enhver pengepung. Maden er af høj kvalitet, alter lavet helt fra bunden. Der er udsøgt kaffe fra Coffee Company til rimelige priser. Der er udsøgte vine fra bl.a. Spanien og specielle øl fra mikrobryggerier. 

Man kan ikke spise på stedet, man tager selv sin mad med hjem og sørger for hyggen.

Frederik er en meget jordnær og humoristisk person, der er en hyggelig stemning mellem Frederik og hans personale. Dette smitter selvfølgelig af på publikum der kommer i forretningen, og de kommer igen og igen.

MÆSK har selvfølgelig en hjemmeside der hedder: http://www.maesk.dk. Der er alle ugens menuer opdateret, så man kan se hvad der bliver tilberedt den følgende dag. Man kan også kontakte MÆSK på telefon 27 57 05 15.

Jeg kan på alle måder anbefale MÆSK. Man skal vel forkæle sig selv engang imellem?

Besøg pølsevognen på Godthåbsvej og få stillet sulten og kom i godt humør.

Pølsemand Villy Sauer tv. og medhjælper Albert th.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Kom og besøg Villy og Albert i pølsevogn på Godthåbsvej. Her er altid godt humør og venlig betjening.

 

Af: Frits Degner

Villy og Albert er ejer af pølsevognen på Godthåbsvej lige ved siden af Roxy Antik. Villy Sauer har stået i sin pølsevogn siden 2009. Villy Sauer har også en medarbejder Albert, de er begge et par gemytlige fyre, der meget gerne tager en sludder og et godt grin med kunderne. Her kommer mange "stam" kunder, både Villy og Albert kender mange Frederiksberg borgere der er faste kunder. Her kommer også mange strøj kunder og borgere der bare kigger forbi for at sige hej. Har man først været i Villys pølsevogn en gang, kan man ikke lade være med at vende tilbage.

Villy og Albert er to meget hyggelig fyre, der forstår at hygge om kunderne, Villy og Albert er også to meget udadvendte fyre, der altid er frisk på en god joke. Ud over det, er Albert single, så han håber der en dag kommer en sød pige/kvinde forbi og ”redder” ham.

Villy og Albert har et rigt udvalg af forskellige pølser. Ud over det, sælges der også bøfsandwich m.m. Maden er altid frisk og veltilberedt. Man kan selvfølgelig også slukke tørsten på stedet, der er forskellige varianter af sodavand.  Her er rent og pænt, der er et bord og stole ved siden af pølsevognen, så man kan sidde og spise i fred og ro.

Denne pølsevogn kan varmt anbefales.

Besøg frisør Miranda på Godthåbsvej 46.

Frisør Miranda i fuld gang med sin føntørre.

Frisør Miranda ligger på Godthåbsvej 46. 2000 Frederiksberg.

 

Miranda er en super god og dygtig frisør, med rimelige priser, der giver sig god tid at kunderne. Miranda ordner kundernes hår præcist som de ønsker, eller kommer med gode råd. Miranda er imødekommende og tager meget gerne en samtale med kunderne, om alt mellem himmel og jord. Mens man bliver klippet (får ordnet hår), serverer Miranda meget gerne en kop kaffe, så kunderne ikke går ”kaffekold” mens de er i salonen. Miranda har en stor del ”stamkunder” og nye kommer til. Det siger en hel del om Mirandas dygtighed som frisør, hun kan bl.a. trylle med en saks.

Ud over dette, har hun et bredt sortiment i forskellige hårprodukter. Der er noget for hver en smag og pengepung.

Salonen fremstår lys og indbydende, og så må det også siges, at Miranda pryder salonen.

Frisør Miranda kan varmt anbefales. Hvis man vil have klippet/ordnet frisuren hos Miranda, skal man bestille tid pr. telefon: 38 34 34 14. Rigtig god fornøjelse.

 

Besøg den hyggelige slagter med de udsøgte varer.

Slagter Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Foto: Frederiksberg Tidende

Slagter Jens er så afgjort et besøg værd. Her er alt hvad hjertet kan begære af slagter varer af høj kvalitet. Slagter Jens gør meget ud af en god kundekontakt og tager med et smil altid en sludder med kunderne. Man føler virkelig man får en betjening her, som er i topklasse.

Slagter Jens er en rigtig gammeldags slagter med særlig udvalgt kød af kvalitet, hjemmelavede retter - personlig betjening og tid til kunderne.

Her er et lille udpluk af Slagter Jens udvalg i udsøgte slagtervarer.

Kød fra Hørve landgrise

Jernløsegårdens Økolam

6 ugers krogmodnet oksehøjreb – til en rigtig god bøf

Store danske juleænder (økologiske)

Hamburgerryg og bacon uden fosfat og tilsætning 

Altid friskt pålæg

Diverse smørrebrød

Færdigretter

Slagter Jens har et kæmpe udvalg i alle slagtervarer og delikatesser. Tag på Godthåbsvej 86 og besøg Slagter Jens, du bliver ikke skuffet.

 

Med venlig hilsen

 

Slagtermester Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Godthåbsvej 86

2000 Frederiksberg

Telefon: 38 87 24 57

 

Besøg Slagter Jens hjemmeside: www.slagter-jens.dk·

B. B. Jørgensen Gulvservice.

B. B. Jørgensen Gulvservice. Stærevej 71, st.th. 2400 København NV. Kontaktperson: Bechir Jørgensen.

 

Send os et par linjer om din opgave, så kan vi finde den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Beskrivelse af vores virksomhed

B. B. Jørgensen Gulvservice
- til tiden og til en fair pris

Trænger dit gulv til overfladebehandling, eller drømmer du om et helt nyt gulv, så kontakt B.B. Jørgensen Gulvservice. Vi går entusiastisk til værks, hvad end det drejer sig om børneværelser eller balsale, træterrasser eller trapper.

Mange års erfaring
Mit navn er Bechir Jørgensen,og jeg er manden bag B. B. Jørgensen Gulvservice. Efter cirka 14 år i branchen valgte jeg i 2013 at starte som selvstændig. Sammen med min fastansatte kollega udfører jeg i dag opgaver på det meste af Sjælland.

Glade kunder betyder nye kunder
Vi får mange nye kunder, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre. Vores ry er, at vi overholder aftaler, leverer et flot resultatet til tiden og tager en fornuftig pris for vores arbejde. Dette ry gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til, for det er sådan vi gerne vil have, at folk skal opleve os.

Faste priser
På vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over vores prisleje. Her finder du priseksempler på både parketgulve, plankegulve, slibning og overfladebehandling. Vil du have et mere præcist tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os - det er ganske uforpligtende.

Kort opsummeret

- Tomandsvirksomhed med base i København NV
- Mange års erfaring inden for branchen
- Tager imod store som små opgaver
- Sætter stor ære i at levere flotte resultater til tiden.

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, så ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig. Telefon: 71 51 21 96. Man kan altid stole på B. B. Jørgensen Gulvservice, både med hensyn til aftaler, service og rimelige priser.

Her kan man se vores meget rimelige priser, fotos m.m. Web: http://www.bbjorgensen.dk