Kom og besøg totovør forretningen Nyhavn 17. Det er måske sidste udkald.

Majbritt Petersen/Lille Ole foran Nyhavn 17.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Redaktionen har modtaget denne pressemeddelelse fra Majbritt Petersen.

Den 21. maj 2018.

 

INVITATION  

 

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at der I Nyhavn 17 ligger verdens ældste stadigt fungerende tatovør butik som jeg er indehaver af.
Der er retssag om butikkens beståen d 6/6 og 7/6-2018 og denne enestående kulturarv kan have set sine sidste dage. Nu ligger det sådan, at retssagen er blevet udskudt da en af dommerne var blevet syg. Nu venter jeg på en ny dato, så vi kan få en endelig afgørelse i hele denne kedelige sag.
Vi har dokumentation for at der har været tatoveret i lokalerne siden 1884. Denne æra er desværre truet af at indehaveren af Restaurant Nyhavn 17, som ligger ovenover og ved siden af butikken vil udvide til et større køkken og mine lokaler skal efter planen bruges til udvidelsen af dette.
Slots og kultur styrelsen har været indover og har godkendt udvidelsen og lukningen af tatovørforretningen.

Stedet er en turistattraktion, et stykke kulturhistorie, og  yderst bevaringsværdigt efter udtalelse fra Københavns museum og flere tatoverings historikere fra ind og udland. Desuden er det stedet hvor kongelige er blevet tatoveret, bla. har Prins Frederik udtrykt sin stolthed over at hans morfar Kong Frederik er blevet tatoveret der.

Tatovør butikken var og er den første egentlige tatovør butik i hele norden og Nyhavn.  Adressen er kendt i hele verden af tatovører og kunder, som stadigvæk valfarter der til for at blive tatoveret eller gæste tatovørerne og flere verdenskendte tatovører har haft deres spæde start i butikken. Tager man til Sydamerika, USA, Japan, Kina, Tyskland osv. kender tatovørerne til denne unikke historiske butik.

Forhåbentlig er dette ikke vores sidste tid i Nyhavn 17, og Tattoo Ole Nyhavn 17 før forsvinder for altid. Det  er nu eller aldrig. Jeg/ vi  kæmper med næb og klør for at bevare "Tattoo Ole" Nyhavn 17 

Du og dine kollegaer /venner, politikere, journalister fra aviser/ugeblade og TV er altid mere end velkommen. 
 

Med Venlig Hilsen/ Best Regards

Majbritt Petersen/ Lille Ole

Tattoo Ole

 

Nyhavn 17

 

DK - 1051 København K

 

 

Tlf. +45 33 15 90 86

 

 

 

Kom og besøg "Lasses" udendørsservering fra Cafe Moccador på Kejserinde Dagmars Plads

Indehaveren af Cafe Moccador "Lasse"

Foto: Frederiksberg Tidende

Af Frits Degner

Den 18. maj 2018.

 

Kom til udendørsservering hos "Lasse" fra Cafe Moccador på Kejserinde Dagmars Plads. Kig forbi og bliv smittet af "Lasses" altid gode humør og venlighed. Her emmer af hygge og god stemning. Her er meget rimelige priser og altid højt til loftet.

 

Velmødt hos "Lasse" fra Cafe Moccador.

Det cykler derudaf.

Cykelryttere for fuld skrue.

Redaktionen har modtaget:
Den 17. maj 2019.

PRESSEMEDDELELSE:

Gratis cykelture for mental sundhed i Frederiksberg og København 

Hvis man slås med fx depression, angst eller skizofreni, så kan regelmæssig cykling gøre en stor forskel. Det er grundtanken bag 100 km for mental sundhed, som ruller af stedtirsdag/torsdag hver uge kl. 14.00 fra 3 forskellige adresser i København og Frederiksberg.   

 

Cykelglæden er omdrejningspunktet, når der inviteres til gratis cykelture på 10 km i et tempo, hvor alle kan være med. Frem mod Verdens Mentale Sundhedsdag d. 10. oktober kan deltagere samle cykelture, og hvis de runder de 100 km undervejs, så får de en præmie og er med i lodtrækningen om bl.a. en cykel. 

 

Der cykles hver tirsdag kl. 14.00 fra: 

Nimbusparken 24, 2000 Frederiksberg.  

Ansvarlig: Rune Andersen, mobil 26 36 74 54. 

 

Der cykles hver torsdag kl. 14.00 fra: 

Ny Ellebjerg Station, Carl Jacobsens Vej 19, 2500 Valby.  

Ansvarlig: Svend Trust, mobil: 27 50 66 40. 

 

Der cykles hver torsdag kl. 14.00 fra: 

Bispebjerg Station, Tagensvej 147, 2400 Kbh NV.  

Ansvarlig: Knud Hansen, mobil: 23 43 70 51. 

 

Alle kan være med. Al information om turene kan ses på www.100formentalsundhed.dk. I København og Frederiksberg er det Cyklistforbundets lokalafdelinger og IFK98 Kæmperne, som står bag turene. Initiativet er udviklet af Dansk Arbejder Idrætsforbund, Cyklistforbundet, Psykiatrifonden og SIND med støtte fra Fonden Roskilde Festival og Simon Spies Fonden. 

 

På hver tur er der frivillige kaptajner med som sikrer, at alt foregår hyggeligt og med fokus på trafiksikkerheden. 

 

Det vigtigste er, at alle får en god cykeloplevelse. Både tempo, rute og hyggeniveauet er planlagt sådan, at der er plads til alle – men at deltagerne samtidigt får nogle gode oplevelser undervejs. Og så cykler vi selvfølgelig uanset om solen skinner eller regnen pisker ned, vi skal jo ud og samle nogle ture. 

 

Initiativet havde sidste år succes i syv danske byer, hvor i alt 63 personer rundede de 100 km, og en efterfølgende evaluering foretaget af forskere fra Psykiatrisk Center Glostrup og Rigshospitalet viste, at turene skaber et forpligtende og ligeværdigt fællesskab. Et fællesskab som ofte kan være svært at finde, hvis man slås med depression, angst eller skizofreni – eller som en af sidste års deltagere beskrev turene. 

 

”Det er altså også det sociale ved det. Altså nu bor jeg helt alene, og der er sgu mange timer, man skal slå ihjel rundt omkring, så lige så snart, der er nogen tilbud, og det har med motion at gøre, så ved jeg ikke, så synes jeg da også bare, det er ærgerligt, hvis man siger nej, fordi det har så god indvirkning på min hjerne”. 

 

I år cykles i 10 danske byer – og det hele kulminerer på Verdens Mentale Sundhedsdag d. 10. oktober, hvor der er inviteret 25 byer til at cykle med. 

 

Fakta:  

Mennesker med psykiske vanskeligheder, som fx depression, angst eller skizofreni kan ofte have store udfordringer med deres sundhed i form af fx inaktivitet og usund levevis. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at målgruppen dør 15-20 år tidligere end gennemsnitsbefolkningen, og at målgruppen rammes hyppigere af diabetes 2 og hjerte-karsygdomme. Der er det oplagt at cykling kan gøre en forskel. 

 

To ud af tre psykisk sårbare oplever, at deres sygdom gør det udfordrende at have kontakt til andre mennesker, og halvdelen er dediceret ensomme. Det viser en undersøgelse foretaget af EN AF OS-kampagnen i samarbejde med PsykiatriFonden. 

 

For mere information se: www.100formentalsundhed.dk 


Står du og mangler en Skuespiller eller instruktør til dit næste projekt? Så har du måske fundet løsningen…

Fra TV Serien Rita. Michael Larsen til venstre.

 

Den 25. marts 2018.

 

Jeg hedder Michael Larsen er 51 år. og har arbejdet med teater og tv siden jeg var 6 år og film siden 1998.

Det er blevet til roller i div. Tv-serier som Klovn, Mille, Hjørdis og Rita med mere. Samt et utal af reklamefilm som Mou, Fona, Tdc mv.

I alt over 140 produktioner inden for film, TV og teater

Vil du læse mere om mig så kig forbi min hjemmeside
www.bricksite.com/skuespillermichael

I er også velkommen til at kontakte mig på mobil: 24452705
Eller mail: skuespillermichael67@gmail.com

 

Med venlig hilsen

 

Michael Larsen

Skuespiller/instruktør

Kom ned og besøg Tattoo-Ole Nyhavn 17. En tatovør forretning fyldt med atmosfære og hygge

Indehaveren af Tattoo-Ole Nyhavn 17. Majbritt Petersen.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Majbritt Petersen og Frits Degner

Den 13. august 2017

 

Tattoo-Ole er stadig verdens ældste fungerende tatovør forretning. 

Tatovør forretningen er af historisk og kulturel værdi for Danmark. Her har nogle af de store tatovør legender drevet forretning. F.eks. Tattoo Jack, Tattoo Ole og nu er indehaveren ”Lille Ole” Majbritt Petersen. der har været i tatovør branchen siden 2001. De sidste 11 år har det været Majbritts hovederhverv.  Majbritt Petersen, får hjælp af den dygtige tatovør Michael Thomsen, der har arbejdet som tatovør siden 1989. Michael har været arbejdet hos Majbritt siden januar 2015. 

Selve forretningen emmer af historie, hygge/stemning, og i det hele taget en super god atmosfære. Der har været tatovør forretning i Nyhavn 17 siden 1884. Selve de to lokaler i kælderen er ca. 300 år gamle og har været brugt til andre formål før 1884.

Kongelig hofleverandør af tatoveringer

Stedet har siden haft flere indehavere, hvor den mest kendte nok er tato-Ole, som var indehaver fra 1947 frem til sin død i 1988. Tato-Ole var - udover at være verdensmester i tatovering - også Kongelig Hofleverandør af tatoveringer, da flere af Kong Frederik d. IX’s tatoveringer var Oles værk.

Tiltrækker amerikanske turister

Stedet er så kendt, at det også er blevet lidt af en turistattraktion. Den nuværende indehaver Majbritt Petersen fortæller, at især amerikanske turister ofte kommer ind og vil have tatoveret et Dannebrogsflag med Nyhavn 17 nedenunder, fordi deres fædre og bedstefædre også er blevet tatoveret i Nyhavn 17.

Selve forretningen

Tatovør forretningen fremstår i hvide farver og er meget velholdt. Det er en af de fineste tatovør forretninger i Danmark.

”Lille Ole”

”Lille Ole” Majbritt Petersen er en meget dygtig tatovør. Ud over det er hun naturlig, venlig, ligetil, humoristisk og dejlig nem at tale med om alt mellem himmel og jord.

Tatoveringer og permanent make-up

Majbritt arbejder som tatovør inden for et bredt spektrum af stilarter, herunder den traditionelle sømandstusch, portrættet, sommerfuglene og vikingetatoveringen. Som tatovør elsker jeg at få nye opgaver og er altid modtagelige over for nye udfordringer. Jeg mener i det hele taget, at ægte kunstnere ikke bør holde sig fast i en bestemt stil, men hele tiden skal tage nye udfordringer op, som vi også gør i vores shop i Nyhavn i København.

​For at realisere din drøm om en ny tatovering er det meget vigtigt, at du er tydelig omkring dine ønsker og forventninger, når du taler med en tatovør. Derfor foretrækker vi, at du medbringer mindst tre billeder, der beskriver det motiv, som du ønsker tatoveret.

Majbritt Petersen udfører også Permanent make-up af øjenbryn m.m.

Majbritt Petersen tatoverer alle mennesker, der er over 18 år. Der skal fremvises billedlegitimation, og der tatoveres ikke på hals, hoved eller hænder.

​Som tatovør videreuddanner jeg mig løbende for at opretholde min viden og for at være på forkant med tiden og trenden samt for at forblive en god tatovør med en pålidelig shop.

Sanitet og renlighed 100% sterile nåle og rør.

✓ Førsteklasse kvalitets håndværk

✓ Special designede motiver​​

✓ Bedste materialer på markedet​

✓ Bedste kvalitet​​

Uddannelser:

Majbritt Petersen har følgende uddannelser:

Tatovør - mesterlære fra 2002 til 2006 hos Tattoo by Larsen

Permanent make-up i 2012 hos Mona Lise Cosmetics

Materialist fra Matas

Kom og hils på os i kælderen Tattoo-Ole  i Nyhavn 17. Du kan bestille en tid, til at få udført en tatovering lige netop til din smag og forventning.

Eller du kan kontakte os på telefon 33 15 90 86. Eller klikke ind på: www.tattoo-ole.dk. Her kan du få oplyst priser m.m. Vi har åbent tirsdag – lørdag mellem kl. 12.00 – 20.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.                          

 

Med venlig hilsen

 

Tattoo-Ole v/Majbritt Petersen

 

 

Thorsøe Foto & Video på Finsensvej 8, på Frederiksberg er flyttet til Herlev Bygade 20. Forretningen hedder nu Centrum Foto.

Jan Poulsen i aktion hos Centrumfoto.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Af Frits Degner

 

Kom og besøg hvor nye hyggelige forretning Centrum Foto i Herlev Bygade 20. Her er alt hvad hjertet begærer af fotoudstyr.

 

Kunderne får en alle tiders professionel betjening. Både indehaveren Jan Poulsen og personalet gør alt for at hjælpe kunderne og give svar på de spørgsmål de eventuelt måtte have. Ud over det, kan man også få en snak om alt og intet, sågar spilleautomater kan man tale om. Der er en meget hyggelig stemning i forretningen.

Centrum Foto, har altid billige priser, både hvad angår fremkaldelse af film, digitale billeder overført til papirbilleder, en foto CD m.m. De sælger også kameraer til nedsat pris og andet foto udstyr.

Forretningen er meget velassorteret, her er alt hvad hjertet kan begære, både for amatør fotografen og den mere professionelle. Alle priser er meget rimelige også selv om varerne ikke er på tilbud.

Vores nye Kodak instant printer er klar til brug!

KOM IND og print dine digitale billeder, i 300 dpi opløsning, på vores nye Kodak ordrekiosk, der printer ud på få minutter! Du kan printe fra hukommelseskort, USB stik, CD/DVD, smartphones via kabeltilslutning (Apple gamme bredt stik og lightningstik) samt micro USB (Samsung mm.) Du kan også printe billeder direkte fra din Facebook eller Instagramprofil! NU også Dropboks og Googlephotos! Størrelser op til 15X20 cm. samt mange forskellige billedpakker...

Centrum Foto håber på at se nogle af vore gamle kunder fra Frederiksberg, vi vil med største fornøjelse betjene jer på bedste vis, som vi gjorde det på Finsensvej på Frederiksberg.

Du kan kontakte os på telefon: 31 37 34 39 eller ilik ind på: www.centrumfoto123hjemmeside.dk. Der kan du se en stor del af sortimentet.

Vor åbningstider er: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 17.30. Fredag fra kl. 10.00 til 18.00. Lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.

Vi byder jer velkommen i vor butik med høflig og professionel betjening i særklasse.

Få besøg af den udkørende frisør Vicki Roholte

Frisør Vicki.

Foto: Frederiksberg Tidende

 

Af Frits Degner

 

Vicki Roholte er uddannet frisør og har arbejdet som frisør i årevis. Vicki udfører vandondulation, permanent, farvning af hår og meget mere. Vicki er både til dame og herre klipning.

Vicki arbejder fast på tre plejehjem. Ud over det kommer Vicki hos institutioner og kommer ud hos private.

Ud over dette, er Vicki noget af en humørspreder og altid i godt humør, der er altid god og høflig betjening.

Vicki Roholte har meget rimelige priser, og Vicki kan på det varmeste anbefales. Kunderne får både en god oplevelse ud af et besøg hos Vicki, men også en yderst professionel behandling, så kunderne går altid meget tilfredse fra Vicki. Vicki Roholte har mange faste kunder, de fleste af kunderne, er kommet hos Vicki i årevis.

 

Kontakt Vicki Roholte på telefon: 26 29 16 87.

Mad-Huset MÆSK

Ejeren af Mad-Stedet MÆSK: Frederik Ketager.

Foto: Frederiksberg Tidende

Mad-Huset MÆSK på Frederiksberg er så afgjort et besøg værd.

 

Af Frits Degner

Mad-Huset MÆSK er beliggende på Nyelandsvej 63. Indehaveren Frederik Ketager er en ung man på 39 år. Frederik er oprindeligt uddannet økonom, men søgte nye udfordringer ved at læse til socialrådgiver, hvor han arbejdede nogle år. Frederik er vant til at omgås alle slags mennesker, og er et dybt og engageret socialt menneske. Madlavning har altid haft Frederiks store passion, han har altid arbejdet med både den finere madlavning og det gode gamle danske køkken. Madlavning har været en stor del af Frederiks liv. Frederik har ansat en kok med stor erfaring fra Michelin restauranter. Ud over det har Frederik en konditor, der tager sig af alle de lækre sager. Ved siden af  det, giver Frederik også borgere uden arbejde en chance for at komme til at arbejde i køkkenet, hvis det f.eks. er madlavning der interesserer borgerne. På den måde har de mulighed for at komme i fast job igen.

Frederiks koncept er: Gourmet catering køkken af meget høj kvalitet. Ud over det er der også take away, god, sund og nærende mad til meget rimelige priser. Ja der er noget for enhver pengepung. Maden er af høj kvalitet, alter lavet helt fra bunden. Der er udsøgt kaffe fra Coffee Company til rimelige priser. Der er udsøgte vine fra bl.a. Spanien og specielle øl fra mikrobryggerier. 

Man kan ikke spise på stedet, man tager selv sin mad med hjem og sørger for hyggen.

Frederik er en meget jordnær og humoristisk person, der er en hyggelig stemning mellem Frederik og hans personale. Dette smitter selvfølgelig af på publikum der kommer i forretningen, og de kommer igen og igen.

MÆSK har selvfølgelig en hjemmeside der hedder: http://www.maesk.dk. Der er alle ugens menuer opdateret, så man kan se hvad der bliver tilberedt den følgende dag. Man kan også kontakte MÆSK på telefon 27 57 05 15.

Jeg kan på alle måder anbefale MÆSK. Man skal vel forkæle sig selv engang imellem?

Besøg pølsevognen på Godthåbsvej og få stillet sulten og kom i godt humør.

Pølsemand Villy Sauer tv. og medhjælper Albert th.

Foto: Frederiksberg Tidende.

Kom og besøg Villy og Albert i pølsevogn på Godthåbsvej. Her er altid godt humør og venlig betjening.

 

Af: Frits Degner

Villy og Albert er ejer af pølsevognen på Godthåbsvej lige ved siden af Roxy Antik. Villy Sauer har stået i sin pølsevogn siden 2009. Villy Sauer har også en medarbejder Albert, de er begge et par gemytlige fyre, der meget gerne tager en sludder og et godt grin med kunderne. Her kommer mange "stam" kunder, både Villy og Albert kender mange Frederiksberg borgere der er faste kunder. Her kommer også mange strøj kunder og borgere der bare kigger forbi for at sige hej. Har man først været i Villys pølsevogn en gang, kan man ikke lade være med at vende tilbage.

Villy og Albert er to meget hyggelig fyre, der forstår at hygge om kunderne, Villy og Albert er også to meget udadvendte fyre, der altid er frisk på en god joke. Ud over det, er Albert single, så han håber der en dag kommer en sød pige/kvinde forbi og ”redder” ham.

Villy og Albert har et rigt udvalg af forskellige pølser. Ud over det, sælges der også bøfsandwich m.m. Maden er altid frisk og veltilberedt. Man kan selvfølgelig også slukke tørsten på stedet, der er forskellige varianter af sodavand.  Her er rent og pænt, der er et bord og stole ved siden af pølsevognen, så man kan sidde og spise i fred og ro.

Denne pølsevogn kan varmt anbefales.

Besøg frisør Miranda på Godthåbsvej 46.

Frisør Miranda i fuld gang med sin føntørre.

Frisør Miranda ligger på Godthåbsvej 46. 2000 Frederiksberg.

 

Miranda er en super god og dygtig frisør, med rimelige priser, der giver sig god tid at kunderne. Miranda ordner kundernes hår præcist som de ønsker, eller kommer med gode råd. Miranda er imødekommende og tager meget gerne en samtale med kunderne, om alt mellem himmel og jord. Mens man bliver klippet (får ordnet hår), serverer Miranda meget gerne en kop kaffe, så kunderne ikke går ”kaffekold” mens de er i salonen. Miranda har en stor del ”stamkunder” og nye kommer til. Det siger en hel del om Mirandas dygtighed som frisør, hun kan bl.a. trylle med en saks.

Ud over dette, har hun et bredt sortiment i forskellige hårprodukter. Der er noget for hver en smag og pengepung.

Salonen fremstår lys og indbydende, og så må det også siges, at Miranda pryder salonen.

Frisør Miranda kan varmt anbefales. Hvis man vil have klippet/ordnet frisuren hos Miranda, skal man bestille tid pr. telefon: 38 34 34 14. Rigtig god fornøjelse.

 

Coffee Company er så afgjort et besøg værd, både på deres hjemmeside og i gårdbutikken.

Et udpluk af Coffee Companys sortiment.

Coffee Company er en familiedrevet virksomhed, der på 13. år leverer kaffeløsninger til virksomheder og private.  Virksomhedes ligger i Hørsholm og den daglige drift varetages af stifter Jesper Drøhse Olsen.

Hos Coffee Company har vi en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen. Vi holder os konstant ajour med udviklingen, hvilke sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger, som understøtter kundernes behov.

Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatør af det Schweiziske brand JURA, der er et af de førende mærker indenfor fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. Der findes et bredt sortiment af JURA maskinerne, som kan anvendes både til privat og erhverv. JURA er i en artikel i Forbes blev omtalt som “Rolex indenfor kaffemaskiner”.

Coffee Company har sin egen linje af kaffeblends “Macco”. Bønnerne og blandingerne er nøje udvalgt og kaffen bliver ristet i Danmark. Et bredt udvalg af særprægede og eksklusive kaffeblandinger, for at kunne opfylde selv de mest kræsne kunders behov.

Hos Coffee Company tilbyder vi speciallavede gavekurve, der kan bruges til alle lejligheder og til enhver, der elsker at blive forkælet med lækre delikatesser. Så har du brug for en gave til dine medarbejdere, familie, venner eller forretningsforbindelser - så kan vi hjælpe dig.

Foruden vores speciallavede gavekurve med unikke delikatesser, har Coffee Company et meget bredt sortiment af rom, som er et af tidens store trend. Vi har også et fint udvalg af delikatesser fra Samsø, der bl.a. tæller de populære Bær Snapse - nogle er stærkere end andre, men alle friske og likøragtige - en drik som falder i de flestes smag.

Vi har samlet det meste af vores sortiment på vores website www.coffeecompany.dk

I er meget velkommen til at besøge os i  GÅRDBUTIKKEN på Bloustrødvej 26C. 

Gårdbutikken har ingen faste åbningstider men er ALTID åben, når vi er hjemme.

Kom forbi og ring på døren! Eller giv os et kald på tlf.: 2514 1876 / 2888 8300 - så sørger vi for at kunne være der til at betjene dig!

Hos Coffee Company sætter vi god service i højsædet, hvorfor man uanset dag eller tidspunkt altid må ringe til os!

Besøg den hyggelige slagter med de udsøgte varer.

Slagter Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Foto: Frederiksberg Tidende

Slagter Jens er så afgjort et besøg værd. Her er alt hvad hjertet kan begære af slagter varer af høj kvalitet. Slagter Jens gør meget ud af en god kundekontakt og tager med et smil altid en sludder med kunderne. Man føler virkelig man får en betjening her, som er i topklasse.

Slagter Jens er en rigtig gammeldags slagter med særlig udvalgt kød af kvalitet, hjemmelavede retter - personlig betjening og tid til kunderne.

Her er et lille udpluk af Slagter Jens udvalg i udsøgte slagtervarer.

Kød fra Hørve landgrise

Jernløsegårdens Økolam

6 ugers krogmodnet oksehøjreb – til en rigtig god bøf

Store danske juleænder (økologiske)

Hamburgerryg og bacon uden fosfat og tilsætning 

Altid friskt pålæg

Diverse smørrebrød

Færdigretter

Slagter Jens har et kæmpe udvalg i alle slagtervarer og delikatesser. Tag på Godthåbsvej 86 og besøg Slagter Jens, du bliver ikke skuffet.

 

Med venlig hilsen

 

Slagtermester Jens Bjerrum (Slagter Jens)

Godthåbsvej 86

2000 Frederiksberg

Telefon: 38 87 24 57

 

Besøg Slagter Jens hjemmeside: www.slagter-jens.dk·

B. B. Jørgensen Gulvservice.

B. B. Jørgensen Gulvservice. Stærevej 71, st.th. 2400 København NV. Kontaktperson: Bechir Jørgensen.

 

Send os et par linjer om din opgave, så kan vi finde den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Beskrivelse af vores virksomhed

B. B. Jørgensen Gulvservice
- til tiden og til en fair pris

Trænger dit gulv til overfladebehandling, eller drømmer du om et helt nyt gulv, så kontakt B.B. Jørgensen Gulvservice. Vi går entusiastisk til værks, hvad end det drejer sig om børneværelser eller balsale, træterrasser eller trapper.

Mange års erfaring
Mit navn er Bechir Jørgensen,og jeg er manden bag B. B. Jørgensen Gulvservice. Efter cirka 14 år i branchen valgte jeg i 2013 at starte som selvstændig. Sammen med min fastansatte kollega udfører jeg i dag opgaver på det meste af Sjælland.

Glade kunder betyder nye kunder
Vi får mange nye kunder, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre. Vores ry er, at vi overholder aftaler, leverer et flot resultatet til tiden og tager en fornuftig pris for vores arbejde. Dette ry gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til, for det er sådan vi gerne vil have, at folk skal opleve os.

Faste priser
På vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over vores prisleje. Her finder du priseksempler på både parketgulve, plankegulve, slibning og overfladebehandling. Vil du have et mere præcist tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os - det er ganske uforpligtende.

Kort opsummeret

- Tomandsvirksomhed med base i København NV
- Mange års erfaring inden for branchen
- Tager imod store som små opgaver
- Sætter stor ære i at levere flotte resultater til tiden.

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, så ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig. Telefon: 71 51 21 96. Man kan altid stole på B. B. Jørgensen Gulvservice, både med hensyn til aftaler, service og rimelige priser.

Her kan man se vores meget rimelige priser, fotos m.m. Web: http://www.bbjorgensen.dk